5.3.2010

Vanhainkotivierailu & tokoiluakin



Leevi parka jouti tiistaina kokemaan pettymyksen, kun kaikesta odottelusta ja omistajalle vihjailuista huolimatta ei päässyt treeneihin. Bussilakko alkoi juuri ennen meidän treenejä ja päättyi seuraavana päivänä.. Ensi viikolla sitten (:

Leia pääsi eilen mukaan käymään vanhusten kuntoutusosastolla, kun käytiin vaariani tapaamassa :) Neiti käyttäytyi asiallisesti, vaikka ensimmäistä kertaa tuolla vierailikin ja alkuun vähän ihmetteli missä oikein ollaan. Vanhuksilta se keräili iloisia katseita :) Lähiaikoina Leia pääsee taas uudelleen visiitille samaiseen paikkaan sekä nykyiseen työharjoittelupaikkaani. Ehkäpä tulevaisuudessa neitonen pääsee ihan kaverikoiraksi "kouluttautumaan" :D

Jostain olen myös repässyt motivaatiota itselle lisää Leian kanssa tokoiluun. Lisääntynyt auringonvalo ja kevään tulo antaa energiaa kaikkeen muuhunkin, ja koirienkin osalta tulossa on melkoisen toiminnallinen kevät :)
Leian kanssa on tällä viikolla tehotreenin alla ollut kaukot, nouto ja liikkeestä seisominen. Kaukokäskyt on alkanut sujumaan, nyt vasta opetin sille myös maahan-seiso vaihdot jotka sujuu kivasti nyt pidemmältäkin ohjatessa :)
Liikkeestä seisomisessa ei ole ollut mitään ongelmia tuon sunnuntaisen hallissa treenaamisen jälkeen, vaan se näyttäisi olevan Leialle melko vahva liike.
Noudossa ollaan treenattu oikeaa luovutuspaikkaa, eteentulemista kapulan kera. Helposti ote löystyy kun eteentulo muuten on tiivis, mutta nyt näyttäis jo paremmalta.
Leevinkin kanssa nouto vielä joskus sujui jotenkin, nykyään se ei muuta tee kun syljeskelee sitä ulos..

Ei kommentteja: