9.9.2011

Namirosvoja agilitykentillä

Leian kanssa oltiin tänään ojangossa, ohjelmassa ohjatut agitreenit torstaiseen tapaan :)

Keppejä tehtiin ensin. Aloiteltiin leveällä kujalla ja koira irtoili sinne hyvin erilaisilla lähetyskulmilla. Myöhemmin kavennettiin jo aika reilusti kujaa ja alku näytti kivalta. Kunnes Leia keksi että sitähän voisi tulla vähän mistä välistä sattuu.. Ja kun palkka otettiin pois vääristä suorituksista se vetäsi palkokasvin nenäänsä eikä keskittynyt enää yhtään, laukkaili vaan kujan ohi ja oli hyvin tuohtunut nameja "varastavalle" kouluttajalle. Levennettiin kujaa, lähetin suoralta ja keppien jälkeen se sai luvan sännätä putkeen, josta palkkailin ruhtinaallisesti. Leiahan ei ole sen tyyppinen otus että vetelisi herneitä nenään ja näyttäisi keskisormeaan epäonnistumisten jälkeen, nyt se oli aivan syvästi loukkaantunut.. Se oli suorastaan huvittava ollessaan niin tosissaan.. ;) Ja minä kun luulin että sen hormoonit alkaa olla tasapainossa juoksun jälkeen..

Tehtiin myös vaihdikasta rataa useampi kierros ja eri suuntiin, jossa Leialle uutena esteenä pöytä ja pitkästä aikaa menossa mukana muuri ja pituus. Muuten suoria linjoja, vaihdikkaita syöksähdyksiä putkiin, muutama tiukempi käännös ja jokunen takaaleikkaus. Koiruus toimi hyvin, eteni nopeasti ja oli hyvin kuulolla :) Putket selkeesti imee tuota mustaa petoa puoleensa. Pöytä meni hyvin, mitä nyt Leia tarjosi monta kertaa 2onn/2off asentoa sille. Jaa mitkä luovat kontaktitreenit? ;) Täytynee vielä vahvistella sille että kyseessä EI ole kontaktieste.. Muuri ja etenkin pituus meni kivasti.

Kontakteja tehtiin tälläkertaa kokonaisilla esteillä. Hyvin sujui, tästä on hyvä alkaa vaikeuttamaan :)
Tuo namien "vahtiminen" treeneissä on siis tullut uudelleen esiin. Kouluttajat saa tuolta pörriäiseltä osakseen pahaa silmää, kun ovat niin kiinnostuneita toisen ruokapalkasta.. Selkeästi nälkäisiä tapauksia ja kentällä varastaakseen toisten lihapullan murusia. Hyvillä mielin se kuitenkin muuten suhtautuu, ja se vahtiminen jää onneksi siihen tuimaan silmäilyyn..

3 kommenttia:

Sanna ja Siiri kirjoitti...

Hyviä kuvia olit ottanut Siiristä :) Voinko laittaa meidän blogiin?

Laura kirjoitti...

^Tottakai saat laittaa :)

Amy kirjoitti...

http://www.youtube.com/watch?v=VlC8Xp68jN0 Leian treeni ;D