11.9.2011

Ollaan me jotain taas saatu aikaan



Kerrankin voin hyvällä omatunnolla sanoa että viimepäivinä (ja viikkoina) koirien kanssa on treenattu riittävästi. Amyn ja koirien kanssa ollaan siis taas käyty tokoilemassa, ja tänään Ojangossa ageilemassa.


Perjantaina ja Lauantaina siis tokoiltiin viikissä. Leian treenit keskittyi pääasiassa paikallamakuuseen, sitä ollaan vaan hinkattu ja hinkattu koetta silmälläpitäen. Toisinaan se vaihtaa lonkalle kerran, jopa kaksi makuun aikana, mutta en jaksa puuttua siihen niin paljon - jos koiruus muuten on mielialaltaan rauhallinen. Ja se on ollut. Eilen Amy otti videota Leian treeneistä, pitäisi varmaan videoida useamminkin.. Seuruissa jäin tuijottamaan koiraa, kävelin miten sattuu ja sen sellaista.. Luoksetuloissa Leia oikeasti näytti törmäävän. Noutoa tehtiin ekan kerran tosi kevyellä kapulalla ja totesin että sille painavampi on parempi, 250g->. Eilen oli tosi kuuma, mulla ei ollut mitään fiksua suunnitelmaa treeneistä ja Leia oli vähän huonommassa vireessä. Muuten ihan peruskivaa menoa. Perjantai-iltana teki paremmin, sillä oli mun iltavuoron jälkeen valtavasti energiaa varastossa :D


Huomenna voitais vielä aamulla kertailla paria juttua, ja loppuviikko taukoillaan kokonaan. Paitsi paikallamakuuta tehdään pari päivässä ja ehkä tunnaria sisällä, mutta ei ruveta tahkoamaan mitään alojuttuja. Tällä mennään ja toivotaan että se riittäisi hyvään suoritukseen :)


Tänään Ojangossa illalla molempien otusten kanssa. Leevi teki keppejä eri kulmista vietynä, ja hain siihen vähän lisää etäisyyttä. Pikkuäijän kepit oli niin hieeenot! Se on oikeestaan aika varma pujottelija, vielä kun se oppisi hakemaan ne paremmin. Keinua tehtiin myös ihan yksittäisenä, lähinnä muistuttelin että siellä täytyy pysähtyä ja sen se myös teki. Lyhyitä radanosasia tehtiin myös, esim. lähestymisiä A'n alle olevaan putkeen ja erilaisia esteenkiertoharjotuksia muutamalla esteellä. Leevillä oli niin kivaa :)


Leian kanssa tehtiin kontakteja, kontakteja ja vähän lisää kontakteja. Puomilla (sekä leveällä että normi kapealla) ja matalalla A'lla. Kokonaisia esteitä tälläkertaa, ja pystyin jo alastulolla jättäytymään melko taakse ja koira jäi hienosti kontaktille odottamaan. Tein myös ihan pientä radanpätkää, jossa putki oli A-esteen alla, ja hyppyjä erilaisissa kulmissa. Putkiin neiti meni näppärästi takaaleikkauksella. Yksittäisillä hypyillä tehtiin vielä kiertämisiä ja välistävetoja, oikein hyvin meni. Sen ihmeellisempää ei tälläkertaa treenailtu :)

1 kommentti:

Anni kirjoitti...

Kiitos! Kyllä koville otti, mutta kaikesta huolimatta hyvä fiilis jäi reissusta. :) Onnea Toko-koitokseen! Mulla lopahti kesällä kiinnostus lajiin, eikä sitten päästykään kokeeseen elokuussa, mitä suunnittelin. Lunan motivoiminen seuraamiseen (varsinkin ilman palkkaa) oli jotenkin niin vaikeaa, ettei tahtonut hermo kestää.. Nyt kun ollaan pidetty kunnolla taukoa se seuraa ainakin palkan kanssa kun unelma. Ehkä silläkin tuli mitta täyteen. Noh, me keskitytään nyt vaan ekoihin agikisoihin, jos sinne saakka uskaltaisin. :)