7.9.2011

Sähläten agimölleissä - ja vähän muutakin

Käytiin tällä viikolla Miian ja Piattan + koirulaisten kanssa lenkillä viikissä, muutama kuvanen siis viikin pelloilta. Ei kyllä aina uskoisi asuvan keskellä pääkaupunkia, kun näin läheltä löytyy isot laitumet lehmille ja peltoa sekä metsää on vaikka kuinka.









Amyn ansiosta ollaan treenattu nyt tokoa melkeimpä joka päivä. Itse aina keksin hyviä syitä olla treenaamatta (mm. vesisade on hyvä syy!), mutta minut herätetään kyllä aina pian siihen todellisuuteen että olen ilmonnut tuon koiran tokokokeeseen 1,5 viikon päähän joten paras treenata.. Joka on harvinaisen totta. Kiitos siis sinnepäin ;)



Leian kanssa siis paikkista ollaan tahkottu. Välillä lyhyitä, välillä pitkiä makuita, niin matkallisesti kun ajallisestikin. Koira on ollut hieno ja rento. Olen alkanut joka makuuta viritellä sitä rauhallisempaan mielialaan silityksillä ja käskyllä "rauha". Täytyy treenata vielä lisää ja vaihdella häiriöitä, jos vaikka alkaisi taas luotta tuohon koiraan enemmän.



Muuten Leia on tehnyt ihan perushyviä treenejä. Seuruu on ollut tarkkaa, mutta ei niin kauhean sähäkkää kun välillä on. Jäävät näyttäisi olevan hyvällä pohjalla, ja luoksarit on vauhdikkaita. Voi olla että kokeessa tulee sanomista tuosta törmäämisestä, mutta se nyt on katsojan silmissä onko liian tiivis. Avon liikkeistä ollaan tehty kaukoja, sujuu ihan kivasti, vielä pitäis vaan naksutella vähän nopeampia vaihtoja. Mutta siis ihan hyvältä näyttää, paikkistelut vaan on mun ikuinen jännityksen aihe ja siihen kaikki suoritus pohjautuu...





Leevi kävi tänään agimölleissä I-HAH'in kentällä. Mukana oli myös Leia (joka oli kauheen innoissaan ja oli ihan sillä mielellä että koska sen vuoro on..) ja Amy koirien kanssa. Näistä kuvista kiitos Amylle :) Mentiin pyörillä, Leva istui korissa ja muut koissut juoksi. Ehdittiin hyvin ennen sadetta kotiinkin, vähän tihkutti vain.

Leva oli ihana :) Mölliradalta tuli kylläkin hylky, mutta ei harmita sitten yhtään. Kolmas este oli puomi, ja sen alla meni putki, jonka suu oli houkuttelevasti aivan puomin vieressä. Leevi lähti puomille kyllä, kun otin sen vastaan toisen esteen takaa - mutta sai sitten nerokkaan oivalluksen hypätä kontaktipinnalta alas ja sännätä putkeen täysillä. Ja meinasipa vielä saada piisonihepulin putken jälkeen, sillä oli niin perhanan kivaa :D Sain sen kyllä nopeasti ruotuun ja jatkettiin siitä matkaa puomille. Loppurata meni hyvin, joka oli aika simppeli muutenkin. Leevi oli nopea ja innokas. Eikä ihme että sillä meni vähän lujaa, onhan meillä taas mennyt monta viikkoa ihan agittaamatta. Aina ei uskoisi että Leevi on "jo" 8 vuotias.. Ensi viikolla taas mölleilemään, saa nähdä miten silloin menee ;)











Koirille oli vissiin iskenyt tänään nälkä kun olivat ehkä tunnin yksin.. Akvaariokalojen ruuat oli menneet parempaan suuhun, epäilen tuota mustaa ahmattia.. Kaikki muukin akvaarioroina oli levitetty koreista lattialle, kiva sotku oli ja ihana kalanruuan tuoksu.. Tosikiva.

Ei kommentteja: