24.7.2008

Leirielämää

(Kuvassa// Välillä pisti väsymys päälle, ja rankan leiriviikon jälkeen uni maistui herralle.. ;))

Sunnuntaina 13.7. suunnistimme Leevin kanssa Kennelliiton suurleirille Lapualle. Menimme leirille yhdessä Leevin parhaan ystävän, Nelly-bichonin ja omistajansa Heidin kanssa junalla seinäjoelle. Seuraamme liittyi myös toy-villakoira Ransu. Meille matka oli tosi pitkä, mutta leirille täytyi päästä oli se sitten missä tahansa :D Leiripaikkana oli Wanha Karhumäki.


Asuimme viikon Heidin ja Nellyn kanssa samassa teltassa, koirillakin oli näin paljon seuraa toisistaan sillä suurin osa leirin ohjelmasta oli koiratonta. Telttakylämme nimeksi tuli "VaiMikäSeOli?" :D Normaaliin leiripäivään kuului koulutuksia 2 h. päivässä, temppuja, agilityä, junior handler/näyttelykoulutusta sekä tokoa. Kaikkia siis puolen tunnin verran päivässä. Viikkoon kuului myös tietenkin leiri-mätsäri, missä ei kovinkaan kummoisia tuloksia saavutettu. Koska mätsäri järjestettiin loppuviikosta, ei Leevin turkki ollut enään oikein edustuskunnossa. Koska joka päivä satoi, niin voi vaan kuvitella miltä bichon sen jälkeen näyttää. Kilpailimme myös tempuissa (josta saimme täydet pisteet), tokossa (mikä olisi voinut mennä paremminkin) ja agilityssä. Agilityssä herra oli leirillä yllättävän rauhallinen, mutta se johtui kentällä olevista suurista vesilammikoista joita Leevi parhaansa mukaan yritti vältellä ;)


Maanantaina päästiin tutustumaan rauniokoiratoimintaan, ilman koiria tosin. Saimme seurata koulutettujen rauniokoirien työskentelyä. Ja kaksi luoentoakin päästiin seuraamaan, aiheina ulkomuototuomarin työ sekä kasvattajana toimiminen.


Perusleiripäivään kuului myös erinlaisia kilpailuita (koirien kanssa ja ilman) ja kaikenlaista muuta toimintaa. Kaikkiaan mukava leiri, ja Leevikin tykkäsi :D Varmasti ensi vuonna suuntaamme uudestaan leireilemään!


Ei kommentteja: