17.6.2009

Koiramaista menoa

Palaamme melkein 2 viikkoa kestäneeltä päivitystauolta koneen temppuilujen vuoksi..

Me ollaan koirien kanssa asusteltu nyt isäni luona pari viikkoa. Hyvin sujuu yhteiselämä kahden koiran ja kahden kissan kanssa. Mitä nyt Leia on saanut imuroitua kissanruuat suihinsa moneen otteeseen ja kissan hiekkalaatikko on ihan paras herkuttelupaikka.. Leia on myös osallistunut Hugo ja Veera kissojen kanssa parvekkeen "oravajahtiin" ;) Leevi taas viettää hurjan vahtikoiran elämää, se on omasta mielestään vähintäänkin saksanpaimenkoiran kokoinen..

Eilen oltiin treeneissä Leevin kanssa, agitettiin siis. Rata oli tällä kertaa haastava (vai sanotaanko suoraan että ihan kamala :D). A:n alla oli houkutuksena putki ja vuoroin mentiin putkeen ja sitten taas A:lle että tuli sitä oikeen treenattua radan yhteydessä. Leevin kannalta meni tosi hyvin mutta omistalla oli tuskailemista oikeassa ohjaamisessa kun ratakin oli aika vaikea.

Maanantaina oltiin Leian kanssa mätsärissä. Alunperin oli tarkoitus pitää pientä mätsäritaukoa mutta Heidi sai mut ylipuhuttua mukaan :D Paikkana oli Koivukylä tälläkertaa ja kartan kanssa taas sinne suunnistettiin.. Justiin ennen kun meidän vuoro tuli, niin alkoi kaatosade! Leia oli sellanen ihana ruipelo rotta vaan ja esiintyi aika tylsistyneenä. Sellanen normaali iloinen hännän heilutus kehästä puuttui ja se oli vähän tympääntynyt koko touhuun kun oli ihan märkä.. Seisoi kuitenkin ihan ok. Saatiin sininen nauha, eikä loppukehässä sijoituttu. (kumma kun ei turkkirodut oikein menestyneet tuolla.. ;D) Kirjallinen arvostelu saatiin, siihen oli kommentoitu lyhyesti ja ytimekkäästi "Reipas tyttö." Muuten oli rastitettu hymiöitä. Koiran luonne ja koiran - omistajan yhteistyö oli laitettu erinomaiseen. Esiintyminen ja koiran yleisilme oli erittäin hyvä:n kohdalla. Liikkeet oli rastitettu olevan hyvää..

Sunnuntaina oltiin koirapicnikillä Heidin ja bichontyttöjen kanssa Kaisaniemessä. Sellainen sinne oltiin tänä vuonna järkätty ja me tietenkin oltiin menossa mukana :D Ruokaa ja hyvää koiramaista seuraa - mikäs sen parempaa. Koirat osallistuivat nakinsyöntikisaan, ja tittididii Leevi veti potin kotiin :D Herra voitti nakinsyöntikisan kuten arvata saattaa - ahne mikä ahne ;) Käytännössä se on voittanut kaikki nakkikisat mihin on osallistunut. Palkintona se sai pussillisen herkkuja. Hienosti toiselle sijalle tuli Nelly. (Ei bichonit siis mitenkään ahneita ole.. kröhöm..) Leian täytyi nuolla jokainen nakkilautanen niin tyhjäksi että aikaa meni 4 sek. kauemmin kun leevillä.
Meidän porukkaa tultiin Koirat-lehteen haastettelemaan ja kuvailemaan. Tämä juttu tulee lehteen vasta ensi toukokuussa - sitä odotellessa :D Leevi ja Nelly saivat poseerata vielä kaisaniemen suihkulähteiden edessä, ja tämä kuva saattaa tulla rotukirjaankin.. Sellainen reissu meillä. Kiitos seurasta Heidi, Nelly ja Ninja!

Ja vielä edellisen viikon treeneihin. Me tehtiin pitkää mutta yksinkertaista rataa, missä oli muutamia tiukkoja haltuunottoja. Leevi meni super-hienosti ja ennenkaikkea kovaa!

Tässä tälläinen pikapostaus, tällä viikolla tulee vielä lisää tarinaa sillä Leevillä ja Leialla on ohjelmassa mejästelyä :) Ja kaikkea muuta koirmaista toimintaa..

Ei kommentteja: