11.9.2009

Viikon treenailut





















Leevin kanssa siis agitettiin taas tiistai-iltana Konalassa. Tehtiin melko simppeliä rataa, jotta saataisiin taas vauhtia koirille kun on hinkattu vaan tekniikkaa pitkän aikaa. Onnistuttiin silti sähläämään sähläämään jonkin verran, mutta ihan onnistuneet treenit kuitenkin :)
Viimeisenä esteenä oli A, ja Leevi lähti sitä kiipeämään ihan keskeltä. A:n huipulla sille sattui jonkinlainen arviointivirhe ja se lensi sieltä suoraan maahan. Aika suuri pudotus näin pienelle koiralle ja aika hurjalta se näyttikin. No, Leevi omaan tapaansa oli sen näköinen että jatketaan rataa :-) Palkkasin sen ja sen jälkeen mentiin A muutaman kerran, eikä se mitenkään tuota putoamista säikähtänyt. Sen sijaan se meni muut kerrat A:n ihan keskeltä, samaa vauhtia kylläkin mutta paljon tarkemmin. Onneksi sille ei käynyt kuinkaan, ja ehkä herra oppi tästä jotain..

Torstaina alkoi Leian vesikoiratokoilut Herttoniemessä. Meidän ryhmästä oli koiria paikalla vain yksi Leian lisäksi tällä kertaa. Alkuun vähän keskittyminen uupui, kun oli niin paljon koiria ympärillä mutta pian neiti sitten muisti mikä tilanne tämä on ja tarjosi aktiivisesti kontaktia. Tehtiin pientä seuraamista, sivulletuloa, maahanmenoa ja paikallaoloa. Leia nousi paikallaolosta, ilmeisesti luuli että annan sille käskyn kun sanoin juuri kouluttajalle jotain.. Muutenkin paikallamakuuta pitäisi treenailla vähän lisää koirahäiriössä. Luoksepäästävyyttä treenattiin myös pitkästä aikaa, ja vähän Leiaa alkoi jännittää kun vieras ihminen sitä koski.. Nousi siis seisomaan. Muuten meni ihan kivasti :-)
Takaisin tullessa käytiin vielä moikkaamassa pihliksessä Heidiä ja pikku Ninjaa. Vähän hurjalta tuon kaksikon painit näytti, kun kokoero on melkoisen suuri näillä kakaroilla..Iloisesti Ninja kuitenkin härnäsi Leiaa, kun Leia käänsi selkänsä vaikka ei oikein tykännytkään Leista painikaverina ;)
Leian kanssa ollaan myös tällä viikolla muutamia makkararuutuja tehty, ja se on sen mielestä huippu-kivaa :)
Ohessa taas kuvia tältä viikolta..

Ei kommentteja: