29.12.2009

Joulun jälkeistä lomailua

Tässä taas kuvia Leiasta tämän päiväiseltä metsälenkiltä. Lunta oli melkein polviin asti, pakkasta ei juurikaan enää ole. Leian etujalat painoivat varmasti aika paljon, sen verran lunta ne itseensä keräsivät. Mutta se ei paljon tuon energiapommin menoa hidastanut :-D Eipä siinä auta kun lumipallojen sulattelu joka lenkin jälkeen.

Meillä on vihdoin rauhallista.. Ennen joulua Leevi vain yht'äkkiä sekosi Leiasta täysin, kuten moni muukin uros. Se käyttäytyi kun Leia olisi juoksussa ja oli pakko pitää niitä eri huoneessa kun tuo neiti ei saanut hetken rauhaa. Leialla siis valeraskaus meneillään, ja todennäköisesti aika loppusuoralla sillä juoksuista on kohta on 7 viikkoa aikaa.. Pahimmat mielialojen heittelyt on hillittäneet, mutta nisät on edelleen turvoksissa ja vatsa roikkuu. Leevi ei kuitenkaan enää Leiasta välitä, muiden narttujen tuoksuista kylläkin..

Tällähetkellä ollaan treenitauolla vähän joka lajista, ellei nyt tokoilua kotona lasketa mukaan.. Agilityä ei tällä viikolla ole lainkaan. Samoin jäljesttää ei voi lumen takia.. jne. Onneksi tällä viikolla päästään pitkästä aikaa mätsäriin :))
Ollaan lähinnä vaan keskitytty laiskottelemaan loman kunniaksi ja lenkkeilemään metsissä.



Ei kommentteja: