28.1.2010

Kuulumisia pitkästä aikaa

Meinasin jo unohtaa että meillä on blogi, en ole kolmeen viikkoon mitään kirjoitellut. Eikä me mitään päivitysten arvoista olla tehtykkään.

Leevi on edelleen aivan rakastunut Leiaan, mutta osaa jättää sen myös rauhaan. Leian valeraskaus on tuonut mukanaan neidille suuria mielialojen vaihteluita, hiihtäjävihaa ja toisinaan myös ärähtelyä hihnassa muille koirille. Yhdessä vaiheessa se teki pesänkin, jonka Leevi sitemmin valloitti itslleen. Lisäksi se on ollut ajoittain hankalempi motivoida, eikä lenkeilläkään niin kontaktinhakuinen. Välillä se on myös ollut kotona tavallista väsyneempi, mutta nyt tuntuu että sitä energiaa olisi ihan loputtomasti. Pari päivää on ollut vähän tasaisempaa, jospa se kohta olisi jo ohi..

Viime viikonloppuna lähdettiin Leian kanssa Riihimäelle kuuntelemaan luentoa barffauksesta. Sain taas lisää hyviä vinkkejä Leevin ruokavalion monipuolistamiseen ja sain vinkkejä miten Leiaa kannattaa alkaa totuttamaan luiden syöntiin. Vaikka muillakin luennoilla olen käynyt, niin jokaisesta saa aina jotain uusia juttuja irti. Leialla oli luennon aikana hauskaa, sen leikkiessä kuuden muun koiran kanssa :)
Luennon jälkeen jatkettiinkin matkaa Lempäälään junalla. Oltiin siis siskoni perheen luona viikonloppu ja sunnuntaina suunnattiin sitten takaisin helsinkiin.

Tiistaina oli taas Leevin agilitytreenit konalassa. Ihan hyvin meillä meni treenit, mitä nyt Leevin irtoamiseen saisi kiinnittää huomiota ja itse käskytin koiran kepeille aina niin myöhään että se ehti juosta jo toiseen väliin.

Leian kanssa ollaan treenattu hyvin vähän. Tokoiltu vaan vähän sisätiloissa, etenkin noutoa ja seuraamisen käännöksiä. Lähinnä Leian kanssa ollaan vaan tehty pitkiä metsälenkkejä ja nähty koirakavereita. Leevi sen sijaan tyytyy tälläisillä -20 asteen pakkasilla lyhyempiin lenkkeihin, ja nostelee jatkuvasti tassujaan.

Ei kommentteja: