14.3.2010

Petsietokotukset


Kuvat tuli ihan päinvastaisessa järjestyksessä kun ajattelin, mutten jaksa alkaa säätää enempää. Yllä siis kuva Leevistä tämän päiväisen puunausoperaation jälkeen. En ollut pessyt tuota otusta yli kahteen viikkoon ja turkkiakin oli kertynyt niin paljon että sieltä piti uudelleen kuoria se komea biisoniuros esille ;) Ärsyttää vaan tuo että Leevistä on tullut kalju! Sen päässä on ihan onnettomasti karvaa, toivon mukaan se ei ole alkanut rapsuttaa itseään taas vuoden tauon jälkeen. Täytyypi seurailla sitä, ja selvittää mikä sitä kutittaa ruokavaliossa. Nyt siirtyy näytelmätkin hieman, ehkä sen kesäkuussa kehtaisi sinne ryhmikseen viedä.. tai sitten ei.


Yllä Noora, Nori & Leia, c) Piatta

Tänään oli Petsietreenit Viikissä, mukana menossa Pessi, Noora, Tuikku ja Nori omistajineen. Miten tuo koira toimikin tänään niin huonosti, huoh. Koskakohan opin että Leia pitäs juoksuttaa kunnolla ennen kun siltä vaatii tarkkaa keskittymistä, etenkin kun Norikin oli paikalla ja Leialla vaan riehuminen mielessä.
Tehtiin siis seuraamista, jotka oli tosi kivoja silloin kun tein pikkasen syrjempänä muista. Liikkeestä seisomiset ja maahanmenot oli myös hyviä. Paikallamakuuta ei tälläkertaa tehty ryhmässä, vaan pistin Leian makaamaan siihen muiden koirien treenatessa omiaan ympärillä. Palkkailin usein, ja olin tosi lähelläkin.
Luoksepäästävyys oli tosi hyvä, ei ongelmia sen suhteen. Sitten päästiinkin noutoon, ja Leialla oli ihan innoissaan. Käskyn jälkeen lähti hyvin kapulalle, mutta hyppäskin viereisen aidan yli ja lähti rallattelemaan sen kapulansa kanssa. Jestas mikä porsas!
Tein sen kanssa vielä myöhemmin noudon uudelleen, ja toi ihan hyvin.

Lopukski käytiin juoksuttamassa Noria, Leiaa ja Nooraa pellolla. Arvatenkin Leia juoksi taas hirveää hepulirallia ja hauskaa oli ;)

Mutta tuon tokon kanssa, täytyypi treenata sen kanssa ens viikolla jotain motivaatiotreenejä. Ja että töitä tehdään, oli siinä sitten kuka tahansa hauska kaveri vieressä. Vieraiden koirien kanssa ei ole koskaan ollut ongelmia, mutta tutut on ihan eri juttu.

Tässä joitain Piattan ottamia kuvatuksia Leian tokoilusta;




Ei kommentteja: