25.9.2010

Heimolaisia treffaamassa

Tänään suunnattiin espooseen mukana autollinen portugeesejä ja paikanpäällä treffattiin vielä kolmea muuta portugeesia. Mukana menossa siis Leia, Nasta, Nori, Cava, Blanca, Pirkko, Choco ja Feira.

Aivan mielettömän ihana syyspäivä oli tänään ja koko lauman kanssa suunnattiin koirapuistoon, jossa saatiin kunnon portugeesipainit aikaiseksi. Leialla oli superkivaa juostessaan muiden kanssa ja kerrankin voin sanoa että tuo koiruus on ollut varsin väsynyt loppupäivän! Kunnon juokseminen ja riehuminen teki oikein hyvää :) Oli myös mukava nähdä portugeesiihmisiä, niin uusia kun vanhojakin tuttavuukksia.
Kiitos kaikille kivasta portugeesitapaamisesta, toivottavasti saadaan järkättyä vastaavia tapaamisia useamminkin :)

Tässä jotain kuvia, laittelen linkin loppuihin kuviin myöhemmin:









Kotona odotteli pieni piisoniherra vailla tekemistä. Niinpä me vietettiinkin loppupäivä kuvausretkellä kalasatamassa, jossa tavattiin Heidi mukanaan piisonitytöt Ninja ja Lumi. Piisonijätkä oli onnensa kukkuloilla ja rakastui taas välittömästi molempiin tyttöihin. Leevi meinaa että vaan bichonit on sille sopivaa seuraa, ja niinpä tämä jälleennäkeminen oli enemmän kun mieluisaa. Täytyykin lähiaikoina treffata näitä bichontyttöjä uudelleen ja päästä pumpulit riehumaan. Tälläkertaa vain muutama räpsy biisonikolmikosta:


1 kommentti:

Nea, Emma ja Dusty kirjoitti...

No näkyy kyllä vauhtia löytyvän portugeeseiltä! Ihania kuvia! :-)