27.7.2011

Iloisia portugalilaisia, lämmintä merivettä ja aurinkoa

Blanka lähettelee terveisiä kotiväelleen sinne maailmalle! Tänään on neiti päässyt tapaamaan portugeeseja Rajasaareen, kirmaillut siellä tunteja vauhdikkaita hepuleita, kierinyt hiekassa ja polskinut merivedessä vaikka kuinka. Kotona Blankaa odottikin kunnon pesu ja föönausurakka sattuneesta syystä ;) Juoksutytöt jäi meidän reissun ajaksi kotiin kaksin kotiin.

Blanka on aivan mahtava tyyppi, sillä on virtaa kun pienessä kylässä ja sillä on vaan niin kauhean kivaa kokoajan. Yksi lapsi ihmettelikin tänään rattaistaan että tuolla isolla koiralla ei häntä pysähdy hetkeksikään ;) Blanka oli onnensa kukkuloillaan kirmatessaan tuolla saaressa, se ui ja riehui aivan kokoajan. Silti se oli hyvin kuulolla kokoajan. Tänään sattui aivan ihana kesäpäivä, ja myös omistaja nautti koiramaisesta seurasta ja auringosta. Kuvat on pääasiassa Blanksusta, mutta jokunen kuva myös muista tapaamiseen osallistuneista koirasista. Kuvia tulossa isommissa määrin gallerian puolelle, viimeistään perjantaina.




















2 kommenttia:

Titta kirjoitti...

Kotiväki kiittää terveisistä!
Aivan ihania kuvia. Mahtaa olla ollut peseminen Blanksussa :D Miten tuollaisen märän ja hiekkaisen koiran voi edes viedä bussiin? ;)

Laura kirjoitti...

Sen kun vie vain :'D Vaikka ehtihän se siinä hieman varista ja kuivua kiharalle ennen ratikkamatkaa.. Vaikka kyllä sitä hiekkaa riitti kotiinki kannettavaksi ainakin jokunen kilo :--D