11.11.2011

3-vuotta mittarissa..

Meidän musta pörriäinen täyttää tänään hurjat 3 vuotta! Aika kuluu järkyttävän nopeasti, pikkuneiti oli ihan eilen vielä NÄIN pieni...






Aika paljon on neitonen noista ajoista muuttunut, sen lisäksi että se on saanut vähän mittasuhteita, lihasta ja karvaa, on sille myös kasvanut jonkinverran järkeä päähän. Kaikki jotka Leian näkivät pentuna, muistavat sen mustan pienen pörriäisen joka suhelsi paikasta paikkaan nanosekunnissa ja jolta se energia ei tuntunut loppuvan sitten millään.


Nyt se on sitten melkein aikuinen.. Ei aina uskoisi, sen verran pentumainen se on luonteeltaan. Meno jatkuu melkein yhtä innokkaana ja vauhdikkaana, voisiko muuta olettaakkaan? Voisin sanoa että Leia on parhaassa harrastusiässään, ja niitä vuosia tulee olemaan toivottavasti vielä monia. Hienompaa koiraa en olisi uskonut saavani, onhan tuo mitä mainion otus, sen lisäksi että se on mitä mainioin harrastuskoira on se myös oikea arjen sankari, jonka elämäntarkoitus lienee kuitenkin se ihmisten ilahduttaminen - ja siinä se toimii erinomaisesti :)


Tulipas pitkä tarinointi, tarkoitus oli vaan onnitella Leiaa synttäreiden johdosta, kuten myös koko sisaruslaumaa eli Pennydalen E-pentuetta, hienosti 11.11.2011 :)

6 kommenttia:

Linnea Skogberg kirjoitti...

Leialle synttärionnittelut!

Toivoo koko Oojaveen poppoo :)

karoliina kirjoitti...

onnea leialleee!

Amy kirjoitti...

Onnea Leialle! :)

Mia kirjoitti...

Hui olkoon Leiako muka kolme vee!? ;-D Onnea neitokaiselle ja ihania kuvia oli mustasta!

Laura kirjoitti...

Kiitokset vaan kaikille :-D

Mia/ No niinpä! Ei kyllä uskoisi :D

anni kirjoitti...

Onnea kovasti Leialle!! Ihana tuo 3. kuva!
<3