7.6.2012

Ei toivottu vieras

Kennelyskä siis.. Ja eikö juuri sinä päivänä, kun meidän oli tarkoitus suunnata luonnestestiin Leian kanssa, ja aktiivisimman treenikauden aikana.

Leia siis alkoi köhimään, Leevi on onneksi (ainakin tällähetkellä) oireeton. Käytiin Leian kanssa näyttäytymässä eläinlääkärillekin, jotta sain todistuksen yskästä - jolla ehkä saan sitten rahat takaisin luonnetestistä. Muuten koira voi hyvin, mutta tosiaan aina silloin tällöin alkaa innostuessaan yskimään. Tämähän ei Leiaa niinkään näytä häiritsevän, sillä on ruokahalu ennallaan ja meno samanlaista kun tavallisestikin. Niinpä, yritä nyt tuo otus saada sitten pidettyä levossa useamman päivän.
Leia saa nyt Bisolvon-yskänlääkettä sekä höyryhengitystä pari kertaa päivässä. Toivotaan että tämä meidän "vieras" matkaisi näillä eväillä pois!

Tärkeintä on tietysti että hukka paranee, mutta että voikin turhauttaa ja ketuttaa tämä. Leiaan ei ole koskaan iskenyt mikään tartuntatauti, ja se on niin terve ollut aina - niin miten se onnistuikin saamaan yskän juuri tänään?  Uskomaton tuuri.
Varmaan jostain näyttelystä tai treenikentiltä napattu mukaan. Koirapuistothan me kierretään kaukaa, ja vieraita koiria ei ole lupaa tervehtiä..

Voivoi, miten sitä pysyisi pois treenikentiltä ja koirailemasta ylipäätään? Täytyy lähteä illan juoksulenkille ilman koiraa, ja salille - eikai tässä auta muu. Toivottavasti neitonen paranee nopeasti ja Leevi välttyy yskältä, muuten menee myös (ensi viikon) viikonloppusuunnitelmat uusiksi peruuntuneiden kaverikoirakeikkojen ja treenien lisäksi...

1 kommentti:

Sara kirjoitti...

ÄÄH, voihan pahus :( Kennelyskät on ihan tyhmiä. Tosi tylsää kun jäi se odotettu luonnetestikin väliin.