21.10.2012

Leiasta valio ja Leevin kanssa kisailemassa


Tänään suuntana oli Turku KV Leian kanssa. Vielä eilen illalla oli kysymysmerkkinä mahdetaanko mitenkään päästä paikanpäälle, kun sunnuntai-aamu + julkinen liikenne Turkuun ei ollutkaan niin helppoa mitä olin suunnitellut. No, hypättiin aamulla ensimmäiseen lähtevään metroon ja ensimmäiseen Turkuun suuntaavaan matkahuollon autoon. Onneksi samaan bussiin oli päätynyt toinenkin näyttelyyn suuntaava koirakko, joten matka jatkui sitten yhdessä lopulta taksilla Turkuhalliin näyttelypaikalle. Paikalla oltiinkin sitten hyvissä ajoin, arvostelut kehässä kesti kauan ja oltiinkin vasta iltapäivällä vuorossa.

Leiasta raapustettiin tänään näin (olen nyt laiska ja jätän kääntämättä..)
"Typical bitch. Excellent topline and shape of the body.
Correct head, very strong muzzle (?). She's well balanced.
Moderate and correct angulations. Correct coat, good structure. Movement with short steps
and very typical." ERI, SA, AVK1, PN2, SERT, VARA-CACIB -> FI MVA!!

Huhhuh! En vieläkään usko että neiti nyt oikeasti valioitui.. Mutta mitäs tähän sanomaan muuta kun että tosi tyytyväinen ja iloinen olen, nyt on meidän tavoite saavutettu! :) Me jäädään nyt kehistä pois ainakin pitkäksi aikaa, ja keskitytään muissa harrastuksissa treenaamiseen/kisaamiseen.

Leevi kävi myös eilen kisaamassa pitkästä aikaa ojangossa. Ekalta radalta tuli harmittava riman pudotus, muuten hieno rata ja ihan hyvällä ajalla eli vitonen. Kerrankin sain torjuttua kisajännityksen pois ja keskityttyä selkeään ohjaamiseen, ja koirahan toimi tosi kivasti :) Kepeille tuli aika lujaa suoraan putkesta, mutta ei siinäkään mitään vaan veti ne hyvällä vauhdilla loppuun saakka. Tällä radalla tultiin kuitenkin toiseksi mineissä ja Levanderi sai näinollen olla ensimmäistä kertaa virallisissa kisoissa palkintojenjaossa ;)

Toka rata oli hypäri, ja siinä oli enemmän muistettavia ohjaustekniikoita joita sitten ehdin panikoimaan ennen suoritusvuoroa. Ja Leevi teki tosi hienosti, kaikki vaikeammatkin kohdat meni tosi hyvin - josta hämmästyneenä meinasin unohtaa "loppusuoran" ja ohjasin väärälle esteelle (jonka jälkeen toki muistin että ei hitto, se oli toi viereinen hyppy..) ja siitä siis hylly.
Leia oli mukana harjoittelemassa kisatilannetta. Kisat jätti taas jälkeensä valtaisan kisakuumeen, me jatketaan Leevin kanssa heti kun purukalusto sen sallii ja varoajat menee umpeen. Tiistaina se hammas siis leikataan. Kyllä me ne nollat vielä saadaan kasaan.. ;)

2 kommenttia:

Amy kirjoitti...

Nonni, onnea ihan sikana valioitumisen johdosta! Miten multa meni tää ihan ohi?? Et sitte laittanu viestiä tai mitään! Höh :P Mutta onnea hirmu paljon!!! :DD

Laura kirjoitti...

Kiitos Amy :) Noo, onneksi sulle valkeni tää heti seuraavana aamuna niin ei tullut suurenpaa tiedotusvajetta :D Jatkossa pidän sut ajantasalla sitten ;)