23.5.2010

Citykoirat vaihtoi maisemaa viikonlopuksi
















Tälläisissä tunnelmissa meni meidän viikonloppu. Kuvia otin yllättävän vähän, eikä niistä oikein onnistunut mikään.. Ihan puhkipalaneita ja kohisseita kuvatuksia, mutta laitoin niitä kuitenkin tänne blogiin. En tiedä onko vika kamerassa vai kuvaajassa, mutta epäilen jälkimmäistä ;)

Oltiin perheen kesken vuokramökillä Lempäälän Pajaniemessä, järven ja metsän ympäröimänä viikonloppu. Koirat puuhasteli kokoajan jotakin, Leia toimitti vahtikoiran virkaa ja uiskenteli järvessä monta kertaa päivässä. Uinnin jälkeen piti tietenkin pyöriä maassa ja juosta metsähepuleita :) Treenailtiin myös Leian kanssa paikallamakuuta hyvin tuloksin (!) ja tutustuttiin vähän linnunsiipiin ja riistapukkiin. Sunnuntaiaamuna tehtiin kunnon juoksulenkkikin. Vetovyö, valjaat ja hihna meillä on käytössä, vielä kun koira tajuis että se saa vetää juostessa..

Leevin viikonloppu meni rauhallisemmissa tunnelmissa, se on tuollainen rauhallinen tarkkailija kun pääsee metsän rauhaan. Se makoili terassin rappusilla ja laiturilla, nauttien tuulesta ja auringon lämmöstä. Järven lähelle se meni vain juomaan, ja silloinkaan ei edes tassunpäät kastuneet.

Oikein mukava viikonloppu oli kaikkiaan, vaikka jäikin nyt Aptus show väliin ;)
Paljon hauskempaa oli viettää viikonloppua luonnonhelmassa, ja nähdä kuinka koirat nauttivat täysillä. Olispa tälläiseen mahdollisuus useimminkin.
Sunnuntaina sitten lähdettiin taas junalla kotiinpäin ja koirat nukkui koko matkan sikeästi tassut kohti taivasta. Kotona on unet jatkuneet koko illan, Leiakin on mukava joskus nähdä väsyneenä :D

Vielä kun jaksaisi puunata molempien turkit.. Kuvista huomaa hyvin että molempien turkit on kamalassa kunnossa viikonlopun ja viikon pesutauon jäljiltä. Olisko vapaaehtoisia? ;D

Ei kommentteja: