4.5.2010

Leia luustokuvauksissa

Eílen käväistiin eläinlääkäriasema Taikatassussa Klaukkalassa, ottamassa Leiasta lonkka-, kyynär- ja selkäkuvat. Kaikinpuolin luusto näytti terveeltä, eikä mitään sellaista ainakaan löytynyt joka olisi este aktiivisella harrastamiselle. Nyt vielä odotellaan tuloksia Kennelliitolta ja katsotaan että mitä mieltä siellä ollaan :)

Eilinen ilta menikin Leian osalta nukkuessa, sen verran pökkyrässä se rauhoitusaineista oli. Nyt tänään sitä energiaa onkin ollut kaksinverroin ja käväistiin juoksemassa metsässä ja vähän tokoilemassakin. Tehtiin taas paikallamakuuta erilasten häiriöiden vieressä, esim. suuren rääkyvän lokkiparven vieressä ja hienosti pysyi vaikka maa olikin ihan märkä. Tein myös jääviä liikkeitä molempia sekaisin eikä kertaakaan sekottanut käskyjä toisiinsa ja jäi hyvin :)
Seuraaminen oli innokasta ja hyvää, mutta käännökset ihan kamalia.. Pitäs vaan treenailla niitä lisää.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

hyvä että ainakin nyt vaikutti terveeltä kaikki paikat :-)
varmaan vaan pelkkään tokoon osallistutaan :-)
joo, meilläkin tulee sitten olemaan mitä on.. en ole jaksanut treenata viikkoihin kunnolla, että että xd nemolla on ollut nyt myös vatsa vähän sekasin ja oksennellut, toivon että menee ohi jottai päästäisiin sitten sunnuntaina :)

-kartsu ja nemppa

Laura kirjoitti...

Okei, mekin tosiaan osallistutaan vaan tokoon kun oon sitä järkkäämässä niin en viitti koko aikaa pyöriä koiran kanssa jossain kehässä :D Paranemisia Nemolle!
Hyvä ettei olla sitten ainoita joilla menee vähän miten sattuu.. :D No ei, kyllä teillä varmaan hyvin menee kun saitte viimeksikin ihan huippupisteet!