2.5.2010

Mätsäri Munkkiniemessä

Kuten sunnuntaisin on tullut tavaksi, niin oltiin taas mätsärissä, samalla kokoonpanolla (Piatta & Nori ja Kanerva & Papu). Paikkana tälläkertaa Koneenkenttä Munkkiniemessä. Ensi viikolla samassa paikassa olen itse järkkäämässä mätsäriä ja Leiakin tuli ilmottua sinne möllitokoon. Eli olkoon sunnuntai sitten virallinen mätsäripäivä :D

Oli taas tosi kiva mätsäripäivä ja osui vielä oikeen aurinkoinen ilmakin tälle päivälle! Itse kehässäkin meni tänään kivasti, Leia esiintyi oikeen edukseen :) Tuomarina toimi Elina Tan-Hietalahti. Koiria oli tosi paljon ja olin yllättynyt kun Leia kerta toisensa jälkeen valittiin jatkoon ja lopulta sijoituksena siis PUN-2! Tuomari kehui Leiaa erittäin hienoksi koirulaiseksi.
Leia sai kotiinviemiseksi mätsäristä herkkuja, suoja-alustan autoon, shampoota, lelun ja ruusukkeen.
Kiitos vielä seurasta etenkin Kanervalle ja Piattalle! Muitakin tuttuja toki bongailtiin ja jopa kaksi portugeesiä Norin ja Leian lisäksi! Paikalla oli siis hyvä portugeesiedustus, kuten täytyykin ;)

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kää'äk!! Täähän on ihan valkonen O.o
melkein säikährin..
Esko tuli käymään tänään, oli taas kunnon konsertti talossamme <3

Anonyymi kirjoitti...

hienoa hyvä leia :--)
ollaankin nemon kanssa tulossa samoihin mölleihin ellei sää ole kovin sateinen, sateessa ei mikään sujuisi :) nakkiluokkaanko ootte tulossa? siellä sit nährään :-)

t. kartsu ja nemo

Laura kirjoitti...

Kiva nähdä teitä sitten sunnuntaina! Toivotaan todellakin ettei sada, meilläkään tuskin menee siinä tapauksessa kovin kummoisesti.. Tai no eipä ole korkeita odotuksia muutenkaan, sen verran menty alamäkeä häiriön sietämisen kanssa viimeaikoina mutta kunhan mennään kokeilee :D
Nakkiluokkaan tosiaan tullaan ;)
Meinaatko mätsäriinkin osallistua?