20.5.2010

Postia kennelliitolta & vähän jälkitreeniä

Kennelliitolta tuli tänään Leian lonkka- ja kyynärkuvaustulokset sähköpostiini, niitä onkin odotettu. Lonkat oli C/C ja kyynärät 0/0. Parempia tuloksia kyllä odotettiin, eläinlääkäri veikkaili silloin A-B lonkkia, mutta nyt tulivatkin C'nä takaisin vähän yllättäen.

Postilaatikkoon putosi tänään myös uusi Koirat-lehti, missä oli juttua viime kesän koirapicnikistä. Ja voi että kun tuli taas ikävä Nellyä, siellä oli kuvakin meidän neljän poppoosta - Leevistä, Nellystä, Ninjasta ja Leiasta. Nyt siitä porukasta puuttuu jotain hyvin olennaista, Nelly. Tämän vuoden picnikki jää muutenkin väliin, kun sattuu Leian ryhmis osumaan samalle päivälle.

Viime päivät on olleet melkoista hellettä, etenkin tänään. Illalla kun alkoi viilentyä, pakkasin pitkästä aikaa jälkikamat reppuun ja lähdettiin metsään rämpimään molempien kanssa.
Leialle tein kaksi jälkeä, toinen taisi olla n.20 metriä pitkä harjoitusjälki tiheästi namitettuna ja toinen sitten harvemmin, pituutta sillä n.50 metriä. Jälkimmäiselle jäljelle tein kaksi 90' asteen kulmaa. Ensimmäinen jälki oli ihan huippuhyvä, ja annoin sen irrota 5 metrin päähän, työskenteli itsenäisesti ja varmasti. Toisella jäljellä oli enemmän sähläämistä, mutta kulmat se ajoi tosi nätisti, ei mitään ongelmaa.
Leevi teki yhden 20 metrin jäljen tosi epätasaisella pohjalla, mutta ajoi sen hyvin. Tarkkuutta sillä kuitenkin saisi olla enemmän, yleensä se jäljestää paljon tarkemmin. Tänään taisi molemmilla olla liikaa energiaa hieman. Pitäisi vaan enemmän jaksaa jälkiä tehdä, että päästäisiin taas siihen pisteeseen leian kanssa mihin syksyllä jäätiin, ja etenemään vihdoin. Nyt ollaan lähinä herätelty mieleen mitä jäljestys onkaan.

Agtreeneissäkin käytiin Leevin kanssa tiistaina, ja oli tosi hauskaa taas. Koira toimi oikeen kivasti, vaikka tottakai vähän piti sählätäkkin molempien. Mitään ihmeempiä ei ollut, perusmeinikiä :D

2 kommenttia:

Anne kirjoitti...

bongasinkin teidät tosta koirat-lehestä :) mites muuten, olitteko leian kanssa koiramme-lehessä myös ? iihan pikkunen kuva tais olla siinä nuorisopalstalla ?

mitenkäs nuo lonkkien arviot nyt noin paljon heitti, jännä :O

Laura, Leevi & Leia kirjoitti...

Hehe, me ollaan niin julkkiksia nyt :-D Joo oltiin uusimmassa koiramme-lehdessäkin, sieltä rauniopäivältä. Pari postimerkin kokoista kuvaa, ihme että niistä tunnisti!