9.5.2010

Mätsäri & möllitoko

Tänään oltiin koko päivä Koneenkentällä, Munkkiniemessä. Olin mukana auttelemassa mätsärijärjestelyissä ja pyörähdettiin samalla möllitokossakin ihan ensimmäistä kertaa. Mukava päivä takana, vaikka vähän sählinkiä olikin ja satelikin vähän väliä.
Nyt ollaan Leian kanssa ihan väsyneitä. Kiitos koko porukalle tästä päivästä :)

Tässä vielä Leian möllitokon pisteet;

Luoksepäästävyys: 10, hienosti pysyi eikä pompannut moikkailemaan tuomaria
Paikallamakuu (1 min.): 9,5, pysyi maassa, mutta katseli ympärilleen
Seuraaminen kytkettynä: 9 , teen kuulemma liian nopeita käännöksiä -> koira ei meinaa pysyä niissä mukana
Liikkeestä maahanmeno: 9 , liian voimakas käsky, koira jäi kyllä hyvin
Luoksetulo: 9,5 , tässä mokasin kutsumalla koiran vahingossa suoraan sivulle ja Leia tuli niin lujaa että juoksi melkein metrin ohi kunnes sai käännyttyä :D Ei siis olla koskaan tehty luoksaria suoraan sivulle, vaan eteentulon kautta.
Liikkeestä seisominen: 10, hyvin jäi
Kokonaisvaikutelma: 9,5

Yht: 132,5/140p. sijoitus; 2/10

Nakkiluokassa siis oltiin, mutta tuomari kehotti seuraavaksi ihan ALO-luokkaan menemistä, ja kokeisiinkin sitten kun tuo paikallamakuu on kunnossa.. Koiraa sai siis palkkailla liikkeiden välissä ja halutessaan kehuakkin suorituksen aikana. Ihan hyvinhän nuo ensimmäisiksi mölleiksi meni, omia mokia lähinnä nuo kaikki pistevähennykset ;) Oli kuitenkin positiivista huomata ettei sade pahemmin vaikuttanut sen tekemiseen. Paikallamakuu on meillä kyllä vielä niin vaiheessa, tuollakin se pälyili ympärilleen tosi tylsistyneenä ja haisteli maatakin sen aikana, pääasia kuitenkin ettei se yrittänyt nousta omin luvin.

4 kommenttia:

Essi kirjoitti...

Vautsi miten hieno tulos! :-)

Anonyymi kirjoitti...

mun on jo aikasemmin pitänyt tulla kommentoimaan - tosi hienot pisteet! nyt vaan virallisiin! :-)

-kartsu ja nemo

Taru ja pojat kirjoitti...

Onneksi olkoon hienosta suorituksesta! :) Omituista, että ympärille katselusta (jos se nyt siis ei ihan överiksi mene) tippui puoli pistettä möllikisoissa, kun meillä virallisissakaan ei ole tippunut, vaikka Mörkö ei ole koko ajan mua tuijottanutkaan..

Laura kirjoitti...

Kiitos Essi, Kartsu & Taru! :)

Taru/Itse en varmaan olisi vitosta enempää tuosta paikallamakuusta antanut. Se oli aivan ryhditön, katseli vaan sinne tänne, joten en ihmettele että siitä pisteitä lähti ;)