4.10.2008

Mejäkokeilu ja torstain agitreenit

Elikkäs tänä aamuna noustiin jo kahdeksalta, ja lähdettiin Leevin kanssa Sipooseen kokeilemaan miten verijälki sujuu. Tiistaina olin luennolla aiheesta, ja nyt päästiin sitten ihan käytännön kokeiluihin (ohjattuihin). Oli todella mielenkiintoista nähdä miten tälläinen seurakoiraksi jalostettu koira toimii jäljellä, mutta onhan niilläkin koiran vaistot ;)
Leevi oli kiinnostunut lähdöstä kovasti, kaivoi maata ja merkkasikin sen. Ja kyllä se vaan lähti hajua kohti kulkemaan, vähän epävarmasti kylläkin kun ensimmäinen kerta vasta. Leevi jäi muutaman kerran jäljelle seisoskelemaan ja katsomaan ympärilleen, uudessa metsässä oli muutakin mielenkiintoista :) Mutta kaadolle löydettiin 50 metriseltä jäljeltä, ja siellä odottikin sorkka sekä maksapihvinpaloja. Arvelin ettei Leeviä kiinnostaisi sorkka yhtään, mutta kyllä se kiinnosti sen verran että sitä haisteltiin tarkkaan ja vähän maisteltiinkin :) Oli kyllä mielenkiintoista, päästään vielä uudelleenkin jäljelle, tässä kuukauden sisällä ainakin! Tänään muuten vietetään maailman eläintenpäivää, joten onnea kaikille nelijalkaisille ystävillemme!


Palataanpa torstain agility-treeneihin.. Opeteltiin uutta asiaa, saksalaista käännöstä. Itse rata oli kyllä hyvin yksinkertainen. Ja lopuksi mentiin vielä vauhtirataa, jossa oli putkia, hyppyjä, puomi, pussi, kepit, pituus ja muuri. Jostain syystä Leevi kokee helpommaksi kiivetä pituuden yli hyppäämisen sijaan, sitä täytyisi varmaan treenata. Mutta yllättäen ei käyrät ja tummat putket olleetkaan kamalia :) Siitä ollaan siis päästy yli :)

1 kommentti:

Janni kirjoitti...

Oi, mejä on varmasti kivaa puuhaa Leeville :) Meidänkin pitäisi jossain vaiheessa katella, että miten meidän mettäkoira toimii verijäljellä. Mutta onnea jatkossakin jälkitreeneihin!

On upeaa lukea teidän agility jutuista, kun Leevi edistyy koko ajan =)