28.9.2008

Mätsäri

Tokoyhdistyksemme MyKy järjesti tänään match show:n herttoniemessa, Sahaajakadun kentällä. Mätsärin tuotto meni hyvään tarkoitukseen, Hesylle. Ja todella hyvin oli järjestetty, kehät alkoi ajallaan ja kehät oli laitettu hiekkakentälle :) Leevi kun esiintyy hiekalla paremmin kun nurmikolla.. ;)
Leevi esiintyi tänään kivasti, ja keskittyi. Vaikka saimmekin pariksemme havanese-tyttö Donnan, jolla oli juuri juoksut alkaneet, niin se ei Leevin suoritusta häirinnyt. Itseasiassa Leevi ei edes huomannut että toisella oli juoksut, niin kivaa oli ravata kauniisti kun hyvän suorituksen jälkeen saa aina lihapullan palasia taskusta ;) Mutta tuomari pelotti, vähän enemmän vielä kun yleensä. Se yritti vähän kallistua mua vasten kun tuomari tutki sitä. Mutta nätisti se antaa tutkia, vaikka se niin epämiellyttävää onkin sen mielestä. Punaisen nauhan kanssa tultiin kehästä :)
Mutta punaisten kehässä ei meitä huolittu jatkoon. Leevi seisoi kyllä hienosti vielä sielläkin.
Olin Leevin tyytyväinen. Ja myöskin siihen, että koiria oli vähän ja pienten rotukoirien arvostelu suoritettiin loppuun tunnissa! Yleensä mätsäreissä menee monta tuntia..
Mutta hyvä näin, jää vielä tänään aikaa tehdä ainakin muutaman tunnnin lenkki =)

Ei kommentteja: