7.9.2008

Agilityä


Blogiin kirjoittaminen on nyt vähän jäänyt, viikkoon ei ole kirjoiteltu mitään! Ja muutenkin tämä blogi on niin tylsän näköinen, kun en ole laittanut pitkään aikaan kuvia ja kuulumisetkin lähinnä treenikuulumisia.. Nyt asioihin tulee muutos ;)
Tiistaina olisi sitten alkanut toko, mutta kuinkas kävikään.. Lähdettiin Kivikkoon sateessa, ja bussi ehti mennä nenän edestä vaikka kuinka juostiin. Ja mentiin sinne sitten "5-minuuttia" myöhässä, mutta meillä olikin ollut väärä tieto koulutuksen alkamisajasta.. Jotenkan oltiin tunnin myöhässä, kuten muutkin koirakot, ja kouluttaja oli jo lähtenyt. Niinpä käännyttiin takaisin.. Ensi viikolla sitten uusi yritys :D No oli siitä sateesta hyötyäkin, koska naksutin oli mukana saatiin hyvin tehtyä seisontatreeniä, kun vahvistin seisomista. Koska koira ei halunnut istua tai maata märässä, niin tuli ainakin seisomista treenattua ;)
Torstaina alkoi agilitytreenit jälleen, elikkäs Hyvinkäälle suunnattiin. Tälläkertaa treenailtiin eteenmenoa, namit radan lopussa (rengas, hyppy,hyppy ja pussi). Ja koska leevi on a-h-n-e, niin sitä mentiin kovaa vauhtia radan loppuun (ja meinattiin kiilata esteiden ohikin muutamaan kertaan..) Otettiin myös eteenmenoa hypyillä ja puomilla / hypyillä ja A:lla. Hyvinhän ne meni :)
Ja itsenäisesti treenailtiin vähän muutakin, kuten rengasta mistä olisi niin kivaa mennä ali ja pituutta jonka päälle on kiva hypätä.. :D Ja niitä tullaan jatkossakin harjoittelemaan.
Huonot ilmat olleet, mutta ne ei hidasta vauhtia.. Tosin leevi haluaisi mielummin jättää iltalenkit väliin ja makailla sohvalla viltin alla.. ;)

1 kommentti:

Janni kirjoitti...

Moi taas! :)
Saanko kysästä, että mitä kuvanmuokkaus ohjelmaa käytät? Photofiltreä kenties?
Nää kehykset on tosi söpöt kuvissa :>