14.9.2008

Viikon kuulumiset

Miten tämä blogin kirjoittaminen aina onnistuu unohtumaan ja jäämään viikonloppuun?? No nyt tulee sitten taas tarinaa koko viime viikon edestä :D

Tiistaina alkoi sitten toko, ja tällä kertaa oltiin ajoissa paikalla.(no ainakin melkein..) Kuten arvata saattaa tuli vettä taas kiitettävästi, eikä Leeviä juuri innostanut mikään kun kenttä oli märkä. Otettiin vaan ohituksia ja luoksetuloa, jotka menivät ihan normaalisti :) Muuta ei sitten tehtykkään tämän puolituntisen aikana. Toivotaan ettei ensi viikolla sada, niin herra voisi tehdä parhaansa ;)

Torstaina suunnattiin agilityyn, Hyvinkäälle :) Mentiin n.17 esteen rataa, missä oli putkia, pussi, Aa, aitoja, pituus, kepit, rengas, pöytä ja puomi. Leevillä oli taas energiaa! :D Ihme kyllä ei "kiemuralle" laitettu putki ollut ollenkaan vastenmielinen vaikka käyrät putket on ennen ollut haastavia. Rengas meinattiin juosta alta ;) Mutta Leevi hyppäsi pituuden hienosti, kun mentiin se radassa. Silloin kun mennään sitä yksittäin, niin Leevi haluaisi aina kävellä sen päältä.. Kivasti meni kyllä treenit, kivaa oli :)

1 kommentti:

Janni kirjoitti...

Aijjaa, miksöhän mulla ei tule kehyksiä? :D Njoo, mitäs tuosta.

Ootko muuten tulossa petsie miittiin 14.9, vai milloin se pidettiinkään? =)