6.2.2009

Treenejä tältä viikolta

Tänään oltiin taas oivan oppikoulutreenit espoossa, eli tokoilua bichonmaiseen tapaan. Leiankin päätin sitten ottaa mukaan katselemaan näitä valkoisia pallopäitä, eikä se tainnut niin kovin järkevää olla. Neidin piti turhan paljon odotella häkissä kun treenailin Leevin kanssa ja Leiasta se oli todella tylsää ;) Niinpä häkistä kuului kiljumista ja pikku neiti osasi rauhoittua vain pieniksi hetkiksi kerrallaan. Näinpä jätän tytön ensi kerralla kotiin, agitreeneihin kakara on kuitenkin tervetullut :) Oli tuossa positiivistakin että pentu oli mukana, nimittäin saatiin hyvin tehtyä häiriössä kontaktiharjoituksia ja istumisia, ja tietenkin leikittiin narupallolla. Ja mitä Leeviin tulee niin ei mennyt treenit ihan putkeen, kun oma keskittyminen oli siinä pennussa Leevin lisäksi. Seuraamiset meni "vähän sinne päin", ja liikkeestä maahanmenot meni tosi huonosti.. Mutta luoksetulo oli vauhdikas ja hyvä kuten yleensäkkin :)

Eilen oltiin agittaamassa Leevin kanssa. Tehtiin tosi helppoa rataa, mikä oli molempien mieleen. Yhdellä sivulla oli pitkä hyppysuora, lisäksi radasta löytyi A, kepit, putkia, puomi, pöytä, pituus ja pussi. Rata meni hyvin, ei tullut suurempia ongelmia eteen.

Leian kuulumisista sen verran että tiistaina neitonen täytti 12 viikkoa ja samana päivänä menimme rokotukseen. Kaikki on kunnossa ja ensimmäinen eläinlääkärireissu sujui hyvin. Leia ei pistosta huomannut, keskittyi vaan syömään eläinlääkärin antamia nameja.. ;)Yritän tässä viikonloppuna saada kuvattua koiria niin voisi sitten näitä talvisia kuvia julkistaa blogissakin.

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ai että Leiakin on oikein päässyt mukaan :) Oottekos huomenna tulossa mäntsälään? =)

Janni kirjoitti...

Hyvää näyttää tännekkin kuuluvan, hyvin sujuu tokoilut ja ageilut :-)

Sain kyllä todella halvalla tuon kamerapaketin, ensi viikolla sitten hakemaan se Ruoholahdesta. Ootan kyllä innolla, oon varmaan ihan hukassa sen kanssa pari ensinmäistä päivää 8) Tosin mitä nyt kavereiden järkkäreillä oon kuvaillut, niin aika iisisti sen tekee :)

Todellakin harmittaa nää narttujen juoksut, niistä on vaan harmia :D Mutta heti kun nää loppuu alkaa taas aktiivinen treenaaminen ja kisat kiikariin ;)
Ai että Leevipoika lähtee sitten aina pariksi viikoksi kotoa pois :D Ette siis ole ajattellu Leiaa/Leeviä leikkauttaa? (:

Anonyymi kirjoitti...

jos nähtäisiin keskiviikkona 18. päivä, siinä joskus kahden aikaan...? Tiedätkö missä on Viikin se iso koulu ja sen vieressä alepa, niin vaikka siellä, niin mennään sitten sinne pelloille missä koirat voi juosta irti.

Anonyymi kirjoitti...

Joo toi on tosiaan hankalaa, kun ei tiedä kumman leikauttais, vai että leikauttaisko edes kumpaakaan.
Mut toivottavasti tuo järjestely toimii ;-)

Piti muuten kysästä, että missä MEJÄ treeneissä käytte?
Kiinnostais kamalasti mukaan :D

Janni kirjoitti...

Ja me siis kirjotettiin tuo edellinen komma ;D