25.2.2009

Kevättä kohti

Tänään oli jotenkin niin ihanan keväinen ilma. Lunta on, mutta lämmin aurinko paistaa :) Koirien kanssa ehdin aamulla metsään, ja saivat siellä purettua kaikki energiat pois ennen kun joutuivat yksin jäämään. Leia löysi riehumisensa lomassa lumen alta sammalta ja innostu sitten sammaltuppo suussaan juoksemaan hepulia.. :D Sitäpä se on, kevään riemuja. Eihän tuo Leia ole koskaan nähnyt kun lunta maassa, joten mahtaa olla ihmettelemistä kun ne alkavat sulamaan pois ihan lähikuukausina ;)

Leevin kevääseen kuuluu tyttöjä, niin ihania juoksuisia lähialueen narttuja.. Toisinaan hajut pistää tämän jätkän pään ihan pyörälle., kuten nyt. Tosin metsässä missä muita ei kulje Leevillä on korvat ja se kykenee noudattamaan käskyjä. Ollaan yritetty mahdollisimman paljon kulkea paikoissa missä ei kauheasti muita liiku, eli paikoissa missä ei myöskään niitä narttujen hajuja ole. Karkaaminen on taattu jos se juoksuhajun saa nenäänsä, jos ei ole kiinni. Leevin leikkaamista olen taas miettinyt, mutta kyselen ensin ell josko saisi sille kemiallisen kastraation. Leikkauttamaan en ryhdy, mikäli Leevi kovin paljon piikistä rauhoittuu. Hoitopaikkoja on nyt muutama tiedossa siltä varalta että Leia alkaa juoksemaan ennen kun Leevi on leikattu/jos sitä edes leikataan..

Ja Leiasta sen verran vielä että neiti täytti eilen 15 viikkoa, se on iso tyttönen jo :D Tänään ei ole tehnyt mitään sisälle, olen niin ylpeä pikkuisesta! Ehkä se on oppinut jotain..

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Heippa!
Näillä näkymin pääsisin 12.3. käymään teidän treenien aikaan hallilla. Toivottavasti pääsette silloin treeneihin!!!