3.3.2009

Eläinlääkärireissu ja viime viikon treenit

Leia täytti tänään 4 kk! Hampaat on alkaneet vaihtua, viime perjantaina lähti siis ensimmäiset. Ylhäällä on 2 pysyvää hammasta, ja keskellä alahammasrivistöä puuttuu 2 hammasta. Ikeniä kutittaa, ja neiti kaipailee jatkuvasti jotain pureskeltavaa. Neiti alkaa myös aika sisäsiisti olemaan, mitä nyt päivällä ei 8 h. kestä vaan täytyy käydä lehdellä.

Tänään käytiin eläinlääkärissä kahden koiran voimin. Leia oli siellä punnittuna 9.3 kg ja Leevi 6.5 kg. Leia sai siis toisen rokotuksensa tänään, neiti taas maiskutteli vaan eläinlääkärin antamia nameja eikä huomannut mitään :-)
Leevi tuli mukaan, koska sillä on pari kuukautta ollut sellainen epämääräinen läiskä aivan pupillin vieressä. Halusin varmistua ettei ole mitään vakavampaa, vaikkei se herraa olekkaan vaivannut mitenkään. Ell mukaan oli kuitenkin kyseessä ihan normaali värimuutos, ei mitään vakavaa siis onneksi. Halusin myös näyttää Leevin simänalusta/kuonoa minkä se on taas raapinut auki. Leevi sai siihen voidetta, eli sekin asia nyt hoidossa.
Lisäksi otin Leeville kemiallisen kastraation, nyt lähipäivinä sitten nähdään miten tulee vaikuttamaan :-)

Leevi on tosiaan alkanut oireilemaan jälleen, eli allergioiden kanssa mennään alamäkeä kokoajan. Harmittaa kun en tiedä mille se on allerginen. Nelisen vuotta herra on siis naamaansa raapinut, välillä enemmän, välillä vähemmän. Brit Carea kun alettiin syöttämään niin näytti siltä että rapsuttelu loppui, mutta nyt kun vuosi on sitä syötetty ja alkaa taas kutisemaan.. 2 viikkoa on nyt syöty ihan pelkkää nappulaa, mutta ei auta. Täytyy alkaa miettimään tätä ihan kunnolla. Barffausta olen miettinyt, ja ensiviikolla todennäköisesti olen aiheesta menossa kuuntelemaan luentoa. Muutenkin kiinnostaisi tuo ruokintatapa :-)

----------------------

Ja sitten viimeviikon agilityyn. Tehtiin pitkää rataa, johon sisältyi erilaisia ohjaustekniikoita. Rata sisälsi putkia, hyppyjä, A:n, kepit, pituuden jne. Rata meni tosi kivasti ja muutenkin oli ihan kivaa pitkästä aikaa mennä kunnon rataa,missä sai omistajakin vähän miettiä miten ohjaa jne. Leevi oli innokas kuten aina, ja jaksoi kuunnella. Mitä nyt radan jälkeen piti sitten mennä kakalle, kun ennen treenejä oltiin niin täpinöissään ettei malttanut.. Tehtiin vielä keppejä erikseen ja meni tosi kivasti, vaikkakin väärältä puolelta ohjatessa saisi mennä paremmin. Mutta siis kaikkiaan onnistuneet treenit :-)

Nyt lähdetään kohta treenaamaan Konalaan, Koirakoulu Kompassiin pitkästä aikaa.. Siitä lisää huomenna!

Ei kommentteja: