14.3.2009

Mupen kanssa riehumista ja Leevin treenit










Siinä siis kuvia perjantaiselta päivälenkiltä! Käytiin leikkimässä Mupen kanssa herttoniemessä, ja aikamoista vauhtia sitä mentiinkin taas :-) Leevi jäi tällä kertaa kotiin nukkumaan ja pääsi päivälenkille vähän myöhemmin. Leiallekkin tekee hyvää reissata välillä ilman Leeviä.
Parin tunnin riehumisen jälkeen oltiin taas väsyneitä koiria kotona..
-------
Torstaina oli treenit Leevin kanssa.. En edes muista koska meillä on mennyt näin huonosti treenit kun silloin!! Leevi ei tehnyt muuta kun karkasi kentällä mun hallinnasta lähtien etsimään muilta pudonneita nameja ja haistellen tyttöjen hajuja.. Kerran saatiin tehtyä rata loppuun asti, silloinkin pysähdeltiin ainakin joka toisen esteen kohdalla kun meinas lähteä omille teilleen kokoajan. Toisella kierroksella päästiin ekan esteen yli, toisella muutama -> aina kun alkoi haistelu niin vein koiran pois, oppisikin siitä että kaikki hauska loppuu kun alkaa pelleilemään..
Missä oli se iloinen, super-energinen tehopakkaus, mikä se yleensä torstai iltaisin on? Hajut vei voiton tälläkertaa, eikä omistajan kädessä olevat houkuttelevan tuoksuiset nakit olleet enää mitään.
Tiistaina Konalaan treenimään toivottavasti paremmalla keskittymiskyvyllä....

Ei kommentteja: