4.4.2009

Kevät - ihanin vaiko kamalin vuodenaika?












Siinäpä kysymys, toisaalta kevät on ihanaa aikaa mutta ne kurakelit...

Päivitystaukoa on huimat 2 viikkoa, ja omistajakin joutui vierottautumaan tietokoneesta koska tietokonelaturi hajosi. Veikkaisin syylliseksi erästä - ei enää niin pientä- koiraa, Leia nimistä. Pieni hampaanjälki aiheutti laturin uusimisen. Mutta nyt päästään taas bloggailemaan.

Kuluneiden viikkojen aikana on käyty tapaamassa koirakavereita moneen otteeseen, tällä viikolla käytiin viikissä leikkimässä 10 vko. vanhan Nori portugeesin kanssa, on leikitty sakemanni Nemon kanssa pellolla (sillä seurauksella että oli pesu edessä, ja saatiin ihmiset kiertämään meijät kaukaa..), käyty moikkaamassa bichoneita Nellyä ja pienenpientä Ninjaa (12 vko) ja Muppea myös.

Leia täytti 5 kk ja painaa nykyisin 11,5 kg :) Neidin kanssa ollaan harjoiteltu ahkerasti kehäkäytöstä ensi viikon mätsäriä varten. Sen suhteen ei ole suuria odotuksia, toivotaan että se jaksaisi edes pieniä hetkiä keskittyä siellä hälinässä ;) Ainakin kotipihalla ravailu sujuu tosi kivasti.

Leevin kanssa on agitettu viikoittain, välillä hyvällä ja välillä vähän huonommalla tuloksella. Haistelu tuppaa Hyvinkään hallilla viemään voiton. Muuten Leevin hormoonihumala on loppunut ja se on kuulolla lenkeillä - ei omissa maailmoissaan. Se on piristynyt tosi paljon, leikkii välillä leian kanssa pieniä hetkiä ja tänään kun vähän tokoa otettiin niin herra oli ihan innoissaan! :-) Lumen alta paljastuu ihania makuelämyksiä, siitä koirat on samaa mieltä ;)

2 kommenttia:

Lotta kirjoitti...

Katsoin että olette tulossa meidän järjestämään mätsäriin 10.5. Mainostahan kaikille kavereillekin; Palkinnot tulevat olemaan ruhtinaalliset! Ja paikanpäällä voi myös antaa verinäytteen Hannes Lohen geenitutkimukseen. Ainakin itse meinasin molemmat koirat viedä.
Huomenna sitten pellolle...koiria kuramaan... :)

Lotta kirjoitti...

joo sain viestin, harmi kun ette päässeet :( Yritetään nähdä nyt pian sitten joku toinen päivä. Minulla on kyllä aika kiireinen kevät tiedossa...mutta esimerkiksi 24.4. perjantaina iltapäivällä voisi taas ehtiä...?