17.7.2009

Kesäkuulumisia

Ensin Leevin kuulumisiin.. Kuvassa Leevi & Jackie muutaman viikon takaiselta tapaamiselta. Herrat ottivat taas mittaa toisistaaan, kuten kuvasta näkyy. Ihme kyllä pojille ei ole koskaan mitään tappelua tullut. Hyvin ne näyttää toimeen tulevan. Leevistä on nyt kesällä tullut otettua tosi vähän kuvia, mutta tilanne korjaantuu piakkoin.. :-)

HAU-open tuli ja meni. Tarkempaa analysointia radasta ei enää jaksa laittaa. Kaksi nollaa saatiin aikaiseksi ihan hyvällä ajalla ja molemmista sijoitus 8 (/30-40 koirakkoa). Yhdeltä radalta hankittiin ´10, joka koostui kieltovirheistä. Pieni bichonhepuli kun sattui iskemään kesken radan..
Ryhmässämme treenaava Jeppe-bichon voitti kuitenkin koko Hau-openin minimöllit joten suuret onnittelut sinnepäin! Bichonenergiaa :-D

Treeneissä on mennyt ihan hyvin, eikä mitään ihmeitä olla harjoiteltu. Leevillä vaan vähän keskittyminen tuppaa uupumaan, vaikkakin mölleissä se on ollut tosi miellyttävä ohjattava.

Viime tiistaina oltiin treeniporukan kanssa viettämässä iltaa Rallytokon merkeissä. Molemmat koirat oli mukana, myös Leia joka sopeutui bichonlaumaan hyvin :-) Molemmilla koirilla oli kyllä keskittyminen niin jossain kaukana ettei juuri treenattu. Kivaa kuitenkin oli!


Leian kanssa oltiin täällä viikolla herttoniemen rannassa leikkimässä ja uimassa Mupen kanssa. Neidillä oli taas kivaa :-) Tänään se riehui myös portugeesityttöjen Nastan ja Norin kanssa koko illan. Kavereita siis riittää!
Eilen käytiin myös junareissulla Hämeenlinnassa Leian kasvattajan luona. Hannele teki taas Leista portugeesin näköisen, että sen kehtaa viedä viikon päästä olevaan näyttelyyn :) Omakin kone odottelee tuolla kaapissa käyttöään, trimmausharjoittelu alkaa heti parin viikon päästä kun turkissa on jotain leikattavaa :-) Leia oli taas niin väsynyt reissun jälkeen ettei tehnyt muuta kun nukkui koko loppupäivän.




Ei kommentteja: