22.7.2009

Nori & Leia uimassa, Leevin treenit...

Näin nautitaan kesästä :-)

Tukka silmillä - vähän molemmilla

Lauantaina suunnattiin Piattan & Norin kanssa hertsikan rantaan uittamaan portugeesilapsia.
Norilla ja Leialla oli hauskaa kun ne telmivät vedessä ja juoksivat rannalla. Leiaa vesi kiinnosti mutta tällä kertaa se ei kovinkaan paljon uinut. Läträsi kyllä vedessä uinninkin edestä :-)
Nori on juuri sopivan henkistä seuraa Leialle, jolla sitä energiaa riittää.. :-D Otin kuvia yli 100 kpl ja tälläkertaa onnistumisprosentti oli 0. Tässä alla kuitenkin kaksi kuvaa, josta saa nyt ainakin selville että siinä on kaksi koiraa :) Suurinosa kuvista oli mallia "häntä tai musta möykky". Pentujen kuvaaminenhan on tosi helppoa...

Leevillä oli illalla treenit konalassa. Herralla oli taas virtaa, niin että meinasi aina varastaa lähdöstä.. Tehtiin ihan mukavaa rataa, missä muutama hankalampi ohjauskohta. Ohjattuani Leevi vähän huolimattomasti yhdelle esteelle se seurasi kättäni niin tarkasti että juoksi suoraan estetolppaa päin.. :-D Matkai jatkui, katse eteenpäin.
Leia oli sillä välin viettämässä iltaa Mupen kanssa, riehumisen ja lenkkeilyn merkeissä. Ennen lähtöä vein neidin juoksemaan metsään mutta virtaa riitti silti leikkiä Mupen kanssa tauotta 8)
Leian kanssa harjoitellaan taas pikkuhiljaa yksin olemisen jaloa taitoa ja on se nyt muutamia tunteja ollutkin. Tässä kesällä kun on aika paljon tullut oltua koirien kanssa, niin täytyy taas treenailla syksyä varten.

1 kommentti:

Piatta kirjoitti...

Joo meilläkään noi kuvat ei ihan onnistunu...laittelen kyllä jossain vaiheessa nettiin muutaman niistä:)