11.11.2009

Talvileikkejä ja agilityä


















Yllä siis kuvia Leian tämän päiväiseltä päivälenkiltä lumisateessa :) Kyllä se nauttiikin saadessaan riehua lumisessa metsässä..

Leialla nyt sitten alkoi ensimmäinen juoksu ja Leevi joutui pakkaamaan tavaransa ja muuttamaan Mupen seuraksi Virvan luokse. Bussilla Leeviä pääsee nopeasti moikkaamaan kun ikävä iskee :) Muutenkin herra on viihtynyt siellä oikein hyvin ja pojat tulee hyvin juttuun keskenään. Itsekkin olen tyytyväinen että Leevillä on hyvä hoitopaikka, kiitos Virva kun jaksat sitä piisoniriiviötä hoidella :)¨
Ihan hyvään saumaan juoksu tuli, vaikkakin harmittaa se että tällä viikolla olisi vielä ollut viimeinen kerta Toko1 kurssia. Ehkä tauko ohjatuista tekee ihan hyvääkin.

Tänään kävin kaappaamassa Leevin agilitytreeneihin. Onnistuin sitten myöhästymään sieltä yli 20 minuuttia kun matkanteko kesti peräti kaksi tuntia.. Mutta päästiin kuitenkin mukaan hyvin. Tehtiin hyppysuora ja siitä aina takaaleikaten kepeille. Tämä tuotti Leeville suurta päänvaivaa ja aika sähläystä oli. Pikkuhiljaa meni kuitenkin paremmin. Se mihin olin tyytyväinen oli keppien suorittaminen ylipäätään, nyt kun se sai mennä täysimittaiset kepit niin ne meni ihan super hyvin! Ollaan pitkään tehty vaan puolikkailla, ja niillä Leevi ei toimi lainkaan niin hyvin. Nyt se pääsi vetämään ne kovemmalla vauhdilla. Renkaalle tuo tarvitsi edelleen tosi vahvan käsimerkin, aina jos vähän huolettomammin ohjaa niin se säntää alta.
Lopuksi tehtiin taas vauhtirataa ja Leevillä oli hurjan kivaa :-)

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Onnea yksivuotiaalle Leialle!!
Hienoja lumikuvia! t. Hannele ja Stella

Essi ja Lilli kirjoitti...

Suloisia kuvia! :-)
Äkkiä ne maisemat muuttuu lumen sataessa, kun vertaa viime postauksen kuviin. Ihan syksyiseltä näytti vielä silloin. Rapsutuksia koiruuksille ja Leeville hoitopaikkaan!