18.11.2009

Viikkokuulumisia




Leevi käväisi eilen kotona pesussa ja trimmissä. Viime turkinhoitosessiosta olikin jo melkein kaksi viikkoa kulunut, ja oli sen tarpeessa. Kovasti herra olisi halunnut päästä Leiaa moikkaamaan, mutta haaveeksi jäi. On se hyvä että Leevillä on hoitopaikka, muuten täällä olisi varsin hullua menoa :D Naapurinkin koira istuskelee suurimman osan ajastaan oven edessä itkemässä.
Pahin aika juoksusta näyttäisi kuitenkin olevan takana. Neiti ei enää vuoda niin paljoa, on vähän tasoittunut mielialoiltaan, eikä enää tee tarpeitaan sisälle ihan joka päivä mitä ensimmäisellä viikolla teki.. Paremmalla puolella siis ollaan.

Elämä juoksúisen nartun kanssa on kovin tylsää kun ei voida käydä kavereiden kanssa lenkeillä, ei treeneissä jne. Ollaan tehty tokoakin ihan säälittävän vähän. Ostin Leialle kyllä 250g kapulan ja ollaan harjoiteltu pitämistä ja luovutusta ihan sisällä vaan. Kapulan se ottaa mielellään suuhun ja luovuttaa hyvin, täytyy vaan alkaa lisäämään kestoa pikkuhiljaa.

Leeviä olen käynyt melkeinpä joka toinen päivä katsomassa. Mupen ja Virvan seurassa se on viihtynyt hyvin. Mupen kanssa oli joku pieni yhteenotto tullut, mutta onhan ne leikkineetkin pieniä hetkiä yhdessä :) Tiistai-illaksi sieppasin Leevin taas agitreeneihin konalaan.
Tehtiin alkuun ihan vaan keppitreeniä. Ensimmäinen kerta täytyi näyttää että istä välistä mentiinkään kepeille sisään ja saada keskittymistä. Seuraavilla kerroilla alkoikin mennä ´huomattavasti paremmin.
Tehtiin myös helppoa rataa, missä oli vähemmän treenin alle jäänyt este: keinu!
Keinun kolahdus lattiaan oli aika kova, huomattavasti kovempi ääni mitä ulkona treenattuna. Eipä se Leevin menoa haitannut :) Hyvin lähti keinulle ja muisti vielä jarruttaakin keinun alastuloa. Kivat treenit oli, Leevillä taas virtaa vaikka muille jakaa :)

1 kommentti:

karoliina kirjoitti...

voisit tulla nempankin laittamaan ;) herranjumala tuon turkkia.. viimeksi oltiin trimmissä 2kk sitten :D