12.12.2010

Villahousukansaa

Viikonloppu tuli vietettyä lähinnä messukeskuksessa, portugeesikehän reunalla - ilman koiraa tosin. Kuvia tuli viikonlopun aikana räpsittyä noin tuhat ja tuli taas tavattua reilusti tuttuja koiraihmisiä. Kiitos kaikille seurasta :) Jos kuvia joku kaipailee niin linkki kuvagalleriaan löytyy linkkilistaltamme.

Leia ei tosiaan päässyt karkeloihin mukaan, vaikka neiti ilmoitettu olikin Helsinki Winneriin. Keskiviikkona lähetin meiliä että missä mahtaa näyttelykirje viipyä ja vastaukseksi sain ettei se koskaan ole tullut perille, pelkkä maksu vain.. Ilmoittautumiskuori jäi siis matkalleen, ja kyllä harmitti hieman. Mutta eihän tuolle mitään mahtanut, hauskaa oli ilman koiraakin :)

Tänään messarista tullessani vein koissut lenkille ja loppuilta vierähtikin tiivisti turkinhoidon parissa. Pesin, föönasin ja harjasin molemmat. Leian viime pesusta olikin vierähtänyt melkein kuukausi ja Leevistäkin melkein pari viikkoa.. Leeviä siistin vain ihan hieman, Leialle jätin suosiolla villahousut ja parran lämmittämään näissä lumipyryissä. Kokeilin samalla sisäkuvien ottamista pitkään aikaan, nyt kun on tuo uusi putkikin (Canon 50mm/f1.8). Tässä molemmista muutamat kuvat, talvilookissaan:





Ei kommentteja: