25.1.2011

Iloisia koiria ja treenejä

Nyt on varmaan synkistelty riittävästi möllitokon jälkeen ja aika alkaa treenaamaan tokoa parempaan kuosiin Leian osalta. Eilen ja tänään ollaan treenattu vajaan viikon tauon jälkeen.
En voi kun todeta että tuo piski on ollut ihan loistava ja tehnyt hommia ihan mielettömällä innolla! Eilen tehtiin tossa lähikentällä ihan vaan erilaisia perusasentotreenejä ja pari luoksaria, ja lähdettiin kotiin hyvillä mielin ja koiran hypellessä tasajalkaa sillä mielellä että treenataan lisää!

Tänään käytiin Piattan ja Norin kanssa treenaamassa ja Leia toimi taas tosi hyvin. Vaikka sillä oli intoa tosi paljon, niin se keskittyi myös ihan täysillä ja teki tosi täsmällisesti. Tehtiin alkuun luoksetuloja, ja vauhtia ei ainakaan puuttunut, eteentulo oli vaan vähän turhankin töksähtävä kun koira stoppasi eteen ihan täydestä vauhdista. Sitten vaan tosi nopeita maahan-seiso vaihtoja, ja kivasti teki. Maahan-istu kaukot vaan tökkiin kun tuo koira meinaa aina edetä kun se hyppää maasta istumaan.. Seuraamisia tehtiin myös, monta lyhyttä ja yksi pidempi pätkä. Neiti seurasi niin tiiviisti ja niin innokkaasti, ja teki käännöksetkin tosi hienosti :) Pari noutoakin tehtiin, jotka sujui oikein kivasti. Lopetettiin taas kun koiralla oli vielä intoa paljon, ja se paloi halusta tehdä lisää. Tälläisiä treenejä vaan lisää niin eiköhän tästä nousta :)

Herra Leevikin teki muutakin kun istui koristeena kentän reunalla - se harjoitteli seuraamista, ja vähän pidemmällä pätkällä. Ja oli sekin taitava, eikä se poikita enää juuri lainkaan :)
Eilen oltiin taas ageilemassakin, ja voisin ehkä taas todeta että sitä intoa on aika paljon enemmän kun keskittymistä.. Paria rataa tehtiin, kokonaan ilman hyppyjä ja paljon vauhtisuoria. Radalla se teki tosi kivat kepit pari kertaa, mitä nyt "väärältä puolelta" se haki keppejä huonosti. Tehtiin vielä pari kertaa parin esteen rataa, missä yritettiin saada koiria irtoamaan paremmin kepeille ja putkelle, mutta lopputuloksena oli ihan ylikierroksille menevä koiruus.. Loppuen lopuksi herra kiipesi suoran putken päälle kävelemään, kun ei enää ollut ihan varma mitä siltä haluan..
Mutta pääasiassa kivat treenit kuitenkin :)

Ei kommentteja: