11.2.2011

Kevätauringon alla















Tänään oli vapaata sekä koulusta että töistä, kun saatiin luennot muutettua etäopiskeluun tälle päivälle. Niinpä pääsin pitkästä aikaa lenkille valoisaan aikaan, ja se piti tietysti hyödyntää ottamalla kamera mukaan :)
Kovan pakkasen takia meinasi kädet jäätyä kuvatessa, ja niinpä kuvia ei tullut otettua kuitenkaan kun reilun sadan kuvan verran, ja niistä ei onnistunut juuri mikään.. Jostain syystä en osaa millään kuvata tuota valkoista otusta.
Vinkkejä otetaan vastaan, tuntuu että vaikka kuinka säätäisin valotusta niin koira maastoutuu taustaan aina..
Tällä viikolla ollaan käyty Leian kanssa useampana iltana juoksemassa, ja se on vetänyt tosi hienosti! Ihan uusi juttu oli kun tultiin pihaan vetokamppeiden kanssa, niin neiti oikeen kiljas että eikös lähdetä jo ja lujaa.. ;) Yleensä se on vaatinut alkuun enemmän tsemppausta lähteä vetämään, mutta nyt on ollut intoa paljon enemmän, eikä se ihan kokoaikaa kysele lupaa että onko nyt ihan oikeasti vetäminen sallittua.. Sehän on, aina kun on valjaat päällä!
Treenattukkin ollaan, tokoa Leian kanssa ja agia Leevin kanssa. Maanantain agitreeneistä en enää muista juurikaan mitään, mutta ohjureita taas käytettiin kepeillä ja Leeviä ne ei enää häirinnyt kuten viimekerralla. Muuten herra taisi toimia ihan hienosti, mitä nyt ärsytti sen äänekkyys radalle lähtiessä ja usein se kiljasee edellisellä esteelläkin jos ei seuraava käsky tule riittävän nopeasti...
Leian kanssa on tehty hienoja paikallamakuita, se on ollut varsin rento ja häiriönä on ollut mm. ohi kulkevia koiria ja ihmisiä. Ehkä siitä vielä saadaan varma, joskus.. Mä en kyllä osaa luottaa tuohon koiraan paikallamakuussa, ehkä se on se suurin ongelma..? Ollaan tehty myös jääviä juoksuvauhdista ja olleet tosi nopeita :)
Eilen oli koirien pesupäivä, jos niiltä kysytään niin ennemminkin kidutuspäivä ;) Keskiviikkona saapui uusi turkinkuivain, Metro-fööni. Nyt ei enää tarvitse kuivailla koiria neljää tuntia viikossa hiustenkuivaajalla, kun reilulla tunnillakin selviää turbolla! Koirat eivät olleet ihan samaa mieltä uudesta föönistä, ja etenkin Leia pisti ihan kunnolla vastaan.. Mutta arvatenkin fööni voitti koirat. Mutta eiköhän ne ala tottumaan, kun ei muutakaan vaihtoehtoa ole. Nyt on taas puhtaita ja hyväntuoksuisia koiruuksia :)

7 kommenttia:

Nea, Emma ja Dusty kirjoitti...

Vooi, ihana antenni-häntä leialla tossa neljännessä kuvassa! :D

Anne kirjoitti...

Ihania kuvia molemmista!

Et muuten sattuisi haluamaan sellaista Small animal clinical nutrition -kirjaa? Oon saanut niitä koulusta kaksin kappalein, ja pitäisi päästä eroon tuosta ylimääräisestä. Melkein kaikki mun tuttavapiirin koiraihmiset, joita ruokintajutut kiinnostaa, on mun koulukavereita, eli niiltä tuo opus jo löytyykin. En oikein tiedä että mihin tuon laittaisin. Se on sellanen pokkariversio kyseisestä kirjasta, eli aika kehnosti kuvitettu, mutta ihan suht simppeliä luettavaa englanninkieliseksi. :)

Laura kirjoitti...

Nea: Joo Leia onkin tollanen antennihäntäeläin :--)

Anne: Kiinnostaa kyllä, tosin mun englanninkielen taito on vähän kyseenalainen ;) Paljonko pyydät siitä kirjasta?

Anne kirjoitti...

Ihan ilmaiseksi saisit, kun en oo niistä itsekään mitään maksanut. Ja on tosiaan ainakin omasta mielestäni aika helppolukuinen. :)

Laura kirjoitti...

Kiitos! Nähtäiskö vaikka joku ilta (mennään lenkille tjn?), niin voisit tuoda tuon kirjan samalla? :)

Anne kirjoitti...

Joo mennään vaan joku päivä lenkille. Laitan sulle vaikka meiliä kunhan ehdin. :)

Laura kirjoitti...

Okei, kiva :-) Mulla on päässyt katoamaan sun numero ja meiliosote, mutta hyvä jos sulla on tallessa!