23.2.2011

Ollaanko saatu mitään aikaan?

Onpas taas aikaa kulunut ihan huomaamatta viime päivityksistä, mutta ei tässä juuri mitään ole tapahtunutkaan. On ollut ihan kauheita pakkasia viimeaikoina, eikä olla saatu kauheasti aikaiseksi. Ollaan kuitenkin tokoiltu hieman, käyty Leevin kanssa agiliitelemässä ja uimareissulla sunnuntaina. Edellinen viikonloppu tuli vietettyä kasvattajan jatkokurssilla, missä oli taas mielenkiintoisia luentoja ja hyvää keskustelua koirista, kahden päivän ajan.

Sunnuntaina suunnattiin Hyvinkäälle uimaan ja tälläkertaa Leian kanssa. Ennen uintia ehdittiin myös käydä riehuttamassa portugeesiviisikkoa metsässä, kokoonpanolla Leia, Nasta, Nori, Edi ja Nella. Siihen vielä puolen tunnin tehokas uinti päälle, niin kyllä oli väsynyt neiti illalla..
Leia oli joskus vuosi sitten viimeksi tuolla polskimassa, ja silloin se oli ihan paineessa kokoajan.
Niinpä otin neidille uittajan altaaseen, joka auttoi sitä rampeilta lähtemään veteen. Muutaman kerran neidin sai tökkästä altaaseen pelastusliiveistä, mutta sitten tuo alkoi menemään täysin itse "uimaan" käskystä :) Leia ui tosi hienosti ja olin tosi tyytyväinen että se hoksasi nuo rampit niin nopeasti. Pelastusliivit heitettiinkin melko nopeasti pois, eikä uittajaa enempiä tarvittu avustamaan. On se taitava pieni vesieläin :) Kuvia ei tälläkertaa ole, vaikka kamera olikin.. Oli niin kylmä että kameran linssi oikeen huurustui sisälle tullessa.
Leian kanssa tokoiltiin ulkona maanantaina pienen tauon jälkeen, ja ei jestas millä innolla se teki, huh. Kuumeni ehkä vähän liikaakin, mutta tollasen draivin kun saa pidettyä niin olis aika hieno.
Siitäkin huolimatta se teki tosi nopeita ja täpäköitä seuraamisia ja jääviä, luoksetuloista puhumattakaan. Kaukoja ollaan tehty kotona takapalkalla, ja matkaa otettu kymmenenkin metriä, eikä etene yhtään. Eri asia sitten kun alustaa ei ole, mutta näin treenaillaan jonkin aikaa ainakin..
Maanantai oli tuttuun tapaansa varsin epäonninen päivä bussiliikenteen suhteen, mutta ehdittiin kuitenkin treeneihin vaikka vähän myöhästyttiinkin. Lopulta käveltiin loppumatka, eli yhteensä tuli lämpättyä koiraa n. 4 km matkan verran ennen treenejä. En jäänyt turhaa jäädyttämään pikkukoiraa pysäkille, kun busseja ei kuulunut millään..
Ensimmäinen rata oli lähinnä huvittavaa sähellystä kuten meidän meno varsin usein tuppaa olemaan :D Mutta hauskaa oli ja se on tärkeintä! Toinen rata menikin sitten paremmin, koira meni minne kuului ja itsekkin muistin radan.. Ja vitsit tota intoa mikä tossa pikkueläimessä on :)
Leevin kanssa tokoiltiin eilen vähän sisällä. Tein sen kanssa n. 5 minuutin paikallamakuun (leia spurttaili siinä vieressä, mutta ei tuo välittänyt), olin itse toisessa huoneessa. Tyyppi on niin levollinen ja rauhallinen, olispa Leiakin.
Leevillä seuraaminen tuppaa välillä menemään liikaa käsieni tuijottamiseen, ja niinpä eilen taas treenattiin namialustalla, joka oli välillä edessä ja välillä takana. Lähinnä vaan perusasentoja tehtiin ja palkkasin vapauttamalla alustalle, sepä sai taas biisonin innostumaan ja hyvin se teki!

Tänään oli taas Leevin puunauspäivä. On se vaan söpö, vaikka sen päässä tuota turkkia onkin vähän heikonlaisesti.. :D Muuten turkkia on vaikka muutamalle muullekkin koiralle jaettavaksi.
Mutta nyt muistuttaa herra taas bichonia, kun on vähän siistitty turkkia.


3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

tajuttoman ihania noi kuvat joissa leialla on villasukka suussa ja leevi nukkuu pää tyynyllä, samis nemon kanssa :D

karoliina

Anne kirjoitti...

Vähänkö on muhkea turkki Leevillä! Silloin kun Cami oli pitkässä karvassa, niin sillä oli karvoja ehkä noin kymmenesosa tuosta määrästä.. :D

Laura kirjoitti...

Kiitos :D

Leevillä tota turkkia on tosiaan aika reippaasti.. tietyissä kohdissa ;) Mutta se sen päässä on kyllä tuota turkkia aika säälittävän vähän :D