4.3.2011

Pienempi- ja isompi portugalilainen lumikoira

Tänään käytiin tapaamassa pikkuista Jemma- portugeesia, joka on muuttanut viime viikolla tänne Helsinkiin, Annen ja Cami-bichonin seuraksi. Oli se vaan mainio, pieni reipas portugeesinalku! Ja niin hurmaavan suloinenkin :) Tuli ihan Leian pentuajat mieleen, en edes olisi muistanut että sekin on joskus ollut noin pieni..
Leian mielestä ipana oli aika kiinnostava, Leevi taas otti mielellään vähän etäisyyttä kun huomasi että pentuhan se on. Mutta pentumagneetti kun on, Jemma lyöttäytyi mieluusti myös Leevin seuraan, eikä sitä tuntunut haittaavan.. Kunhan täytyy vähän pitää tuollaista "vanhemman" koiran roolia ;) Leia juoksi Jemman kanssa pellolla, mutta vielä ei oikein leikit olleet ihan samanlaisia. Toivottavasti nähdään pikku-Jemma pian uudestaan :)

Tällä viikolla on ilmat jo vähän antaneet viitteitä keväästä! Ja se on pistänyt myös täyttelemään kalenteria erilaisilla koiraaiheisilla menoilla. Leian kanssa ollaan varmasti menossa nyt kevään aikana kolmeen näyttelyyn ja täytyisi ilmottautumiset pistää nyt viikonloppuna menemään. Sipooseen, Lahteen ja Aptukseen siis ollan varmasti tulossa. Leevin taas olen suunnitellut ilmoittavani toukokuun lopulle yhteen ryhmikseen, mikäli saadaan se (vuoden odoteltu..) hammastodistus hoidettua siihen mennessä. Mölliageja olisi myös tarjolla nyt kevään aikana paljon, ehkäpä Leiankin kanssa uskaltauduttaisiin jo osallistumaan? Leian kanssa myös odotellaan josko agipaikka irtoaisi tänä keväänä..? Ja ahkeraa tokoiluakin olisi ohjelmassa, jälkimetsistä puhumattakaan! Tahtoo mejästelemään!

Tämän viikon treenailuista en nyt jaksa sepostaa tähän, josko joku päivä pohtisi niitäkin enemmän täällä blogin puolella..

4 kommenttia:

Anne kirjoitti...

Voi kun se näyttää pieneltä Leian vieressä! Hieman kokoeroa noilla kahdella kaljulla pepulla. :)

päivi kirjoitti...

No oi, se on joku jemma täälläkin:) Hienoa että sillä on noin ihana idoli kuin Leia!

Mia kirjoitti...

Kevät on ihanaa aikaa kun alkaa kalenterin täyttöpuuhat. ;)Toivottavasti tulis jo pian. Mistä haet Leialle treeniryhmää? Tsemppiä treenailuihin ja rapsut karvakuonoille!

Laura, Leevi ja Leia kirjoitti...

Anne/ Niinpä, on niillä vaan vielä hurjan suuri kokoero vaikka Leia itsekkään ei kovin isokokoinen ole :D Mutta äkkiä Jemmakin tosta kasvaa, kohta ne senkin koivet alkaa venymään ;)

Päivi/ Kiva kun kävit kurkkaamassa meidän blogia :-) Leia ainakin on tyytyväinen uudesta portugeesikaverista :D

Mia/ Kiitos :) Niinpä, jo sitä on tuskailtu tämä tylsän talven kanssa riittävästi! Ollaan haettu jatkoryhmään paikkaa HSKH'lta. Alkeiskurssillekkin jonotettiin vuoden verran, ei päästy, joten ollaan treenattu agia viime keväästä itsekseen ojangossa. Olis vaan kiva päästä johonkin ryhmään, niin tulis myös lähdettyä treenaamaan säännöllisemmin..