23.3.2011

Haistettavissa ripaus kevään tuoksua

Rakastan niin kevättä, sulia teitä, lämmintä aurinkoa, pikkuhiljaa lumen alta paljastuvaa metsää, talviuniltaan herääviä koiraharrastuksia, laduilta katoavia hiihtäjiä ja kalenteria joka pullistelee erilaisia menoja sinne ja tänne. Ehkä olen taipuvainen myös hamstraamaan keväälle liikaakin erilaisia uusi harrastuksia ja luulen ehtiväni joka suuntaan yhtä aikaa.. Ei pitäisi ajanvietto-ongelmia olla, vaikka aika harvinaisia sellaiset ovat tässä talossa muutenkin..:D Piti tälle talvisen tylsälle blogillekkin tehdä jotakin, joten tässä nyt tälläinne keväisempi versio - vaikkakaan en vieläkään ole siihen täysin tyytyväinen.. Mutta on se parempi kun edellinen, vai onko?

En ole pariin viikkoon jaksanut päivitellä blogia, koska olen kyllästynyt ainaisiin samaa kaavaa mukaileviin blogikirjoituksiini.. Mutta nyt kevään aikana on koiraharrastuksetkin kokemassa laajentumista kun päästään jälkimetsille, näyttelyihin jajaja...

Mitä nyt viimeviikkoihin tulee niin koirien kanssa on lenkkeilty paljon, Leian kanssa käyty kaverikoirastelemassa, tokoiltu molempien kanssa, naksuteltu temppuja ja agitettu Leevin kanssa.
Leian tokotreenit olen pyrkinyt raapustamaan ylös päivittäin, mutta blogiin asti en ole saanut niitä kirjailtua. Maanantain tokotreenailuista kuitenkin sen verran, että sain kerrankin aikaiseksi treenata kunnolla palkattomuutta ja kokonaisia liikkeitä Leian kanssa. Eikä sen toimimisessa ollut kyllä mitään moitittavaa, aika mahtava treenikaveri se on :) Paikallamakuukuuri on edelleen menossa, ja maanantaina se yritti pari kertaa pälyillä ympärilleen, vaikkei ollut aikeissakaan nousta. Tehtiin ihan täysetäisyydellä, ja ajalla. Kotona olen tehnyt sillä makuita jättäen sen toiseen huoneeseen tai ollut muuten piilossa, eikä ongelmaa.
Noutoakin ollaan tehty pienen tauon jälkeen ja tuo koiruus tuntuu palkkautuvan pelkästä kapulalle sinkoamisesta.. Ja se toisi mielellään ihan omaaloitteisestikkin kapulaa repusta kentän laidalta, kun sen vapauttaa.. Täytyy pitää silmällä ettei se ala varastelemaan, liika innostuksissaan. :)

Lauantaina ollaan taas uimaan menossa hyvinkäälle, siitä lisää myöhemmin :)

4 kommenttia:

Sara kirjoitti...

Hieno uusi ulkoasu :)!

Ja kompsit tuolle ensimmäiselle virkkeelle, erityisesti ladulta katoavia hiihtäjiä osaa arvostaa :D. Ja ehkä vähän muutakin :)

Mia kirjoitti...

Juu oli oikein hauska loma! :D Ihanan raikas ja keväinen tää uusi ulkoasu. Toivottavasti törmäillään pian keväään tapahtumissa. Ja ilmota ihmeessä Leia tokokisoihin tuonne 7.5. ;)

Laura kirjoitti...

Kiitos! :) Ja Mia, itseasiassa Leian on ilmottu sinne jo kuukausi sitten :D Voipi tosin olla ettei se ollut kovin viisasta..
Ja tosiaan, eiköhän me törmäillä :)

Mia kirjoitti...

hahaa! Hienoa! :D