11.3.2011

Viimeisiä lumihepuleita (?) ja tokoilua
















Kuvia siis kuluneelta viikolta. Torstaina käytiin Heidin ja Ninjan kanssa lenkillä täällä meilläpäin, ja tytöt jopa riehui vähän keskenään..! Eikä siinäkään vielä kaikki, jopa Leevi hepuloi vähän Leian kanssa.. Leialle toki kelpasi piisoniseura :) Loput kuvat on eiliseltä aamulenkiltä pelloilta, aikaan jolloin suurinosa ihmisistä veteli vielä unia tyytyväisenä.. Onpahan yövuoroista se hyöty että tulee lähdettyä kerrankin aikaisin kunnon aamulenkille =)
Ja sitten treenikuulumisiin.. Saatiin taas tänään tokoiluseuraa, Piatta lähti meidän kanssa parkkikselle tokoilemaan tuossa myöhäisillasta.. :) Leialla paikallamakuita ja seuraamisia, muutama luoksari ja odottelua tolpassa. Herra Leevi harjotteli vain ja ainostaan seuraamista, missä onkin sille ihan riittävästi..
Leevi on hauska otus, ei voi muuta todeta. Sen seuraaminen ei olekkaan niin epätoivoista mitä olen kuvitellut! Nojuu, se poikittaa kovasti takaa, edistää välillä ja sen askelaji on jotain käynnin, ravin ja laukan välimuotoa, mutta vitsit se on ihanan näköinen kun sen kontakti pysyy ja häntä heiluu, eikä enää pidä järkyttävää hajurakoa muhun! :) Sen sivulletulotkin on varsin täpäköitä. Ehkä me voitaisiin tälle loppuvuodelle asettaa tavoite nimeltä tokon nakkiluokkaan, siinä on meille riittävästi haastetta :D Kaikki muut liikkeet nyt toimii ihan hyvin, ainoa on tosiaan tuo seuruu joka meillä on takkuillut jo vuosikaudet.
Leian käännökset seuraamisissa oli tänään ihan tosi hienoja. Vaikkakin se yritti tiputtaa kontaktia pari kertaa ihan suoraan seuraamisissa.. Koiruus joutui jäähylle ja tehtiinkin sitten lisää lyhyempiä pätkiä kun koira oli kerännyt intoa jokusen kierroksen lisää ;) Paikkistelut meni huippuhyvin. Tehtiin niin että Piatta seurautti Noria Leian ympäri, teki luoksetuloja ja leikki siinä ihan vieressä. Leia oli niin keskittynyt ja kontakti piti hienosti! :) Aikaa noin. 4 minuuttia tässä. Toinen makuu tehtiin Nastan vieressä ja sama meininki siinäkin, aikaa vaan puolet vähemmän. Pitäisi alkaa metsästämään jostain lisähäiriötä paikallamakuuseen, varovasti kylläkin...
MUOKS/ Miksei blogger suostu jättämään välejä kappaleiden väliin.. Eihän tätä tekstiä edes meinaa pystyä itse lukemaan.. :(?

6 kommenttia:

Essi kirjoitti...

Moikka! Se videon linkki on otettu suoraan Photobucketista. Ihania kuvia nämäkin! Rapsutuksia Leeville ja Leialle.

Piatta + Nori ja Nasta kirjoitti...

Miten musta tuntuu että te taidatte saada meistä aika paljolti häiriötä : D

Nea kirjoitti...

Ihania kuvia, kyllä näyttää koirat nauttivan! :D Meidänkin pitäis saada aikaseks treenata mutta kun mä olen niin saamaton ton tokon kanssa... :p

Laura kirjoitti...

Essi/ Okei, kiitos. Mä en ole vielä koskaan tajunnut miten videoita sitten pystyy blogiin lisäilemään, joten koirien videot on pysyneet visusti omissa tiedostoissani. Ehkä ihan hyvä vaan :D

Piatta/ Hyvässä mielessä joo :D Nori on hyvää häiriötä Leialle ;)

Nea/ Kiitos :) Mullakin on pitkiä kausia ettei mitään saa aikaan tokon kanssa ja motivaatio on hukassa, mutta jostain syytä keväisin iskee aina inspiraatio siihenkin :D

Roosa & Ron kirjoitti...

Moikka! Teillä on kiva blogi ja kivoja juttuja, joita on hauska lukea ja katsella! :) Kysyit tuossa, että miksei blogger suostu jättämään välejä kappaliden väliin, niin onnistuuko jos painat entteriä, ja siirrät hiirellä siihen? Vai onko joku muu vika sitte? Mulla on ainakin itellä toiminut noin..

Laura kirjoitti...

Roosa/ Kiva kuulla ja kiitokset kun vierailit meidän blogissa :)¨

Juu, noin olen yrittänyt, mutta silti se satunnaisesti vetää koko tekstin yhteen pötköön ja siten sitä on hankala lukea.. Joka postaukseen se ei tuota kuitenkaan tee, mutta tänään taas.