29.6.2011

Mölleilyä ja treenailua

Leevin kanssa kävästiin tänään agimölleissä piiitkästä aikaa :) Möllirata olikin tälläkertaa hyppäri, eli pelkkiä hyppyjä (myös muuri ja pituus) ja putkia radalla! :D Mitään kovin kummoisia juttuja ei radalla tullut vastaan, aika simppeli rata sinänsä. Leevi irtosi takaaleikaten kivasti molempiin radalla olleisiin putkiin. Helle teki sen että Leevi oli jonkinverran hitaampi kun treeneissä, eikä niin räväkkä ja äänekäs mihin on tullut totuttua. Nollarata sieltä sitten tuli, aikana 28 sek. ja toinen sija! Levanderi pääsi ensimmäistä kertaa elämässään palkintopalleille :D

Hau-openit jatkuu nyt pari viikkoa ja kovasti tekisi mieli mennä mölleilemään uudestaan, mutta maanantaisin on meillä omat agitreenit ja ne loput keskiviikot olen iltavuorossa töissä.. :(
Leiakin oli mukana tänään hengailemassa ja haistelemassa kisatunnelmaa, kun sain kaverin lähtemään mukaan sitä pitämään meidän radan ajaksi. Leia oli niin skarppina kokoajan, odotti kokoajan siinä vieressä käskyä että koska on sen vuoro päästä radalle. Raukka joutui tälläkertaa tyytymään turistiksi, mutta ehkä sekin sitten syksyllä.. :)


Sen sijaan Leia pääsi eilen polskuttelemaan Rajasaareen, letkeän rentoa kesätunnelmaa siis helsingin sydämmessä. Tälläkertaa pistinkin reissun päätteksi koiruuden pesulle, sen verran hiekkainen se oli. En edes muistanut että se on noin pörröinen föönattuna, sillä kun on ollut vähän sellainen paljon uivan vesiäisen kikkuraturkki-tyyli jo monta viikkoa.. :) On se kaunis niinkin!



Maanantaina muuten käytiin agittaamassa myöhään illalla ojangossa. Meiltä jäi viime torstaina treenit väliin töiden takia, mutta huomenna taas ohjattuihin. Leevin kanssa taas jäi maanantaiset treenit väliin bussien takia, ei ehditty.. Maanantaina pääasiassa hyppytekniikkaa ja keppejä tehtiin molempien kanssa, sekä Leevin kanssa jatkettiin keinutreeniä ja tehtiin muutamia pikkuisia radanpätkiä. Ei mitään kummempia, mutta molemmat oli hienoja. Leevi jopa malttoi pysähtyä odottamaan keinun laskeutumista ja teki tosi makeita keppejä melko kaukaa ohjattuna. Aika päheä pieni agilitypiski :)

Ei kommentteja: