2.6.2011

Uusi kuukausi - uudet kujeet

KESÄKUU! Ja nyt jo ihan liian kuuma, onneksi pian on syksy! No ei vaan, ihan kiva nauttia välillä lämpimistä ilmoista ja ihanasta auringonvalosta :) Vaan ei ole ne kuumimmat ilmat ihan meitä varten. Saa nähdä millainen kesä meille tulee, toivottavasti meille kaikille vähän uusia tuulia tähän elämään ja kesäisiä retkiä näiden otusten kanssa :) Koko kesä menee luonnollisesti töissä, mutta eiköhän sitä tule koirienkin kanssa tehtyä yhtä sun toista täällä kotikaupungissa vaikkei lomailemaan minnekkään päästäkkään.


Leevistä nyt sitten vihdoinkin kuvia enemmän, etten aina jumiudu vaan Leian treenikertomuksiin.. Ja on Leevinkin kanssa treenattu, maanantaisin ohjatuissa ageissa ja muina päivinä se on lisääntyvissä määrin keikkunut mukana treenikentillä vähän tokoilemassa.


Leian kanssa käytiin maanantaina Ojangossa kertailemassa viime viikon ohjattujen treenien harjoituksia. Ohjelmassa oli siis taas keppikujaa, putkea, rengasta ja kontakteja. Oli ihan törkeän kuuma (helsingin rajan yli kun päästiin niin jo paistoi aurinko ja oli kuuma, ei sateesta tietoakaan..) ja Leiakin läähätti kokoajan vaikka juotin sen ainakin kolmesti treenin aikana. Se vähän verotti sen tekemistä, vaikka innokkaasti se tekikin. Keppikujaa pidin edelleen leveänä ja lähetin sitä erilaisista kulmista ja etäisyyksiltä sinne, ei ongelmia. Renkaallekkin aloin pikkuhiljaa lähettää koiraa pienistä kulmista ja hyvin haki :) Putkea tehtiin käyränä ja lähettelin sitä kahdelle vastakkain olevalle putkelle sattumanvaraisesti eri suunnista. Palkkana käytin lelua, minkä heitin sille aina putken jälkeen palkaksi. Itse olen niin jumiutunut palkkaamaan agissa aina nameilla, kun Leevi ei agikentillä leiki, mutta Leiallahan se toimii ja etenkin kaikissa vauhdikkaissa suorituksissa se paras palkka onkin monesti se lentävä köysi tai riepu :) Kontakteja treenasin entiseen malliin ja koiruus tuntui hoksaavan sen nyt kunnolla että kyse on siitä samasta "tempusta" mitä on niin kiva tarjota vähän kaikkialle. Naksutin kontaktilla olemisesta ja lisäsin myös itse etäisyyttä Leiaan. Loppuvaiheessa Leia alkoi itse tarjota mulle alastulokontaktia puomille, hieno likka :) Palkkailin tosiaan myös näistä oma-aloitteisista kontaktin hakemisista.


Tänään jatkettiin pienoisen tokomasennustilan jälkeen taas treenejä Amyn ja Sansin kanssa. Leian treenit tosin oli varsin lyhyet, kun tarkoituksena olisi opettaa neidille varmaksi kuppipalkkaus, tavoitteena että se tekisi kokeessakin hyvällä vireellä hommia tietäen että se palkka odottelee sitä kehänauhojen ulkopuolella. Tässä ollaan aiemmin oltu vähän laiskoja. Tänään siis pelkkää liikkeestä maahanmenoa kaksi kertaa, joista molemmilla vapautus kipolle maahanmenosta. Palkkana siis jotain purkkiruokaa ja osa Leian iltaruuasta eli raakoja kurkkutorvia. Meillä on noin 100 päivää aikaa saada neidille kuppipalkkaus varmaksi ja paikallamakuu pomminvarmaksi. Kuulostaa paljolta, ehkä meillä on toivoa? Syyskuussa olisi kaksi koetta peräkkäisinä päivinä ja siinä olis hyvä sauma yrittää sitä koularia, ja ensi vuonna sitten avoimeen! Treenejä siis tiedossa ;)













Leevin treenikuvista kiitos Amylle! Muut kuvat on itse ottamiani lenkeiltä viimepäivinä.

2 kommenttia:

Amy kirjoitti...

Hyvä hyvä!! Nyt saat enempi motivaatiota kun mekin saatiin vammanen kolmostulos ;) nyt vaan reenataan, niin kyllä me niitä ykkösiä aletaan saamaan. Toivottavasti x)

Amy kirjoitti...

Ps. meki varmaan kuitenkin tullaan sitten syksyllä aloon... pakkohan se koulari on hankkia.