18.11.2012

Janakkalassa liitelemässä

Kisaraporttia pitkästä aikaa :) Käytiin tosiaan tänään juoksemassa kolme starttia janakkalassa agilitykisoissa Leevin kanssa. Odotukset ei olleen kovin korkealla kun muistelin miten piisoni esitteli jotain uudenlaista keppiongelmaa viime viikolla treenatessa..

Eka rata oli hypäri, helppo ja suoraviivainen sellainen. Yhteensä 10 sieltä haettiin. Leevin jalka osui pituuteen, mistä vitonen ja ihan viimemetreillä olleesta pussista kirmattiin iloisesti ohi. Pari sekuntia yliaikaa tuli myös tuosta ylimääräisestä sähellyksestä pussilla.

Toinen rata oli vähän haastavampi, erityisesti kepeille tuloa manasin kun Leevi ei edelleenkään osaa niitä kunnolla "väärältä" puolelta ohjattuna ja toiselta puolelta ohjaaminen vaati koiran pyöräyttämisen hypyltä aika jyrkän lenkin kautta toiselle puolelle. Piisoni teki kuitenkin hienon radan ja kaikeksi yllätykseksi kepeille vientikin onnistui! Tästä saatiin 0, eka LUVA siis ja 1. sija!

Kolmannella radalla oli kepit heti ensimmäisen hypyn jälkeen ja Leeville oikein ideaalissa kulmassa. Herra kuitenkin "unohti" yhden keppivälin sählätessään, ja siitä vitonen. Vähän jännitin jaksaako se kolmea starttia kisata, mutta vikalla radalla herralla oli nimenomaan kaikkein eniten vauhtia ;) Piisoni vain pinkoi täysiä eteenpäin täynnä intoa. Tämä oli sellainen hyvänmielen rata, en voinut kun nauraa kun toinen oli ihan hepulifiiliksissä ja valmiina sinkoamaan joka suuntaan. Ihan lopuksi napattiin vielä toinen vitonen kun koiruus kirmaili ensin täysiä putken ohi.. Pari sekuntia tuli taas yliaikaa tästä häseltämisestä.

Kiva kisareissu oli meillä kaikkiaan :) Kiitos Sara kyydistä ja seurasta!
Leian kanssa saatiin myös treenattua tokoa kisahallin parkkipaikoilla ja koiruus toimi hienosti. Ensi viikko onkin sitten pyhitetty intensiiviseen paikkiksen treenaamiseen koetta silmällä pitäen.

Seuraavaksi kisaillaan itsenäisyyspäivänä ojangossa. Leevi kisaa 2 virallista agirataa ja Leia 2 möllirataa :)

Ei kommentteja: