23.11.2012

viimehetken treenejä..

Tällä viikolla ollaan Leian kanssa paneuduttu viimeistelemään liikkeitä huomista koetta silmällä pitäen. Kaiketi mulla on (vaihteeksi..) sellainen tunne ettei tässä ole mitään järkeä, onnistun kuitenkin pilaamaan Leian suorituksen omalla jännittämisellä. Kisaaminen on kivaa, jos on varma siitä mitä tekee. Mutta kun koe toisensa jälkeen päädytään siihen että koirat tekee nimenomaan siellä koenauhojen sisäpuolella virheitä, joita eivät koskaan tee treeneissä. Syy löytyy varmasti allekirjoittaneesta. Tokossa kisaamisesta pitäisi saada hauskaa, mutta olen kehitellyt siitä itselleni kauhen mörön ja pelkään jokaista paikallamakuuta..

Leia on tehnyt tosi hyviä treenejä. Ollaan tavallisesti taukoiltu ennen koetta tai ainakin otettu vähän kevyemmin, mutta tällä viikolla ollaan tehty niitä kokeenomaisiakin treenejä ja keskitytty niihin vaikeisiin kohtiin. Paikallamakuuta ollaan tehty sekä lyhyenä ja paljon palkattuna että pitkänä loppupalkalla. Siirtymisiä hinkattu, noutoa, kaukoja, seuruuta, jääviä.. Tuon koiran kanssa toko on hauskaa, nimenomaan se treenaaminen.

Agissakin oltiin torstaina ohjattujen treenien merkeissä. Tehtiin tekniikkaa, ja rata koostui pitkälti hypyistä joilla kokeiltiin erilaisia ohjaustekniikoita. Leia oli reipas ja hyvin ohjattavissa, ohjaaja sitten sähläili koirankin edestä. Se nyt ei ollut mitään uutta, pitäisi vaan treenata ja treenata. Ja omatoimitreeneissä välillä muutakin kun vauhtipätkiä ja estetreeniä.. :)

Olipas turha postaus kaikkiaan.. Huomenna kokeeseen, jos ollaan vielä hengissä sen jälkeen niin palaamme blogiin ruotimaan uusia toko-ongelmia.. :)

2 kommenttia:

Roosa kirjoitti...

Tsemppiä kokeeseen! :)

Jenni kirjoitti...

Onnea kokeeseen!:)