4.8.2014

Tikapuita pitkin helteeseen

 
Viikonloppuna käytiin koirien kanssa uimassa ja Leia sai rallatella koirakaveriensa kanssa. Myös Leevi pääsi joutui uimaan. Uiminen ei ole sen suosikkipuuhaa ja tekniikka on vähän hakusessa..
 
 


Leian treenit on ollut edelleen helteiden takia ihan minimissä, tarkoittaen vaan lyhyitä tokotreenejä ja kettistä lähikentällä. Voiskohan nämä helteet jo pian olla ohi?

Leian kanssa kertailtiin tänä iltana ruutua ja meinasi omistajalta loppua huumorintaju. Kenties tauko tekisi hyvää tokosta ja voitaisiin jatkaa ensi viikolla paremmalla meiningillä. Melkein tulin ilmottaneeksi viimeviikkosen perusteella Lein voivoi-koitokseen loppukuulle, mutta turha haaveilla tällä menolla menevänsä nolattavaksi kokeeseen kun ei suju lähikentälläkään. *syvä huokaus*

Leia ei osannut istu-seiso vaihtoa sitten mitenkään vaikka kaukot on sen varmin liike. Ruutuun se juoksi ihan väärästä laidasta sisään ja tarjosi merkkiä mahdollisimman kaukana olevalle ruutukartiolle vaikka ei merkkiä olla treenattu aikoihin. Tunnaripalikkaa oli kiva järsiä ja mässyttää..

Kettis taas toimii paremmin. Leia teki kokonaiset tikkaat ilman että autoin sitä takajalkojen siirtelyssä ollenkaan. Vesiäinen on taas muistanut että sillä on takajalat ja järki on tullut sen häsläämisen tilalle. Keinu on tosi hyvä ja tynnyrisilta myös.

Leevikin on tehnyt pikkupätkiä tokoa. Into ja iloisuus on toki se ykkösjuttu, mutta joskus sitä malttia voisi ottaa kentälle mukaan...


                                  Kaikesta huolimatta ne on ihan maailman parhaat otukset ♥


Ei kommentteja: