23.8.2014

Vilijonkka ja pienet valkoiset

 

 
 Nemolla tulee pian kaksi viikkoa täynnä stadilaisena ja osana meidän poppoota. Leevi on ottanut Nemon hyvin kaverikseen, vaikkakin sen mielestä on järkyttävää että öisin sängyn alle pyrkii toinenkin koira tai joku muukin haluaisi nukkua päivänokosia sohvan kulmassa. Onneksi matala murina ja pahalla silmällä katsominen saa jo Nemon nöyräksi niin ei tarvitse pelätä valtataisteluita. Nemolla ja Leevillä on paljon samanlaisia juttuja vaikka ovatkin aika erityyppisiä. Leian suuret eleet ja vilkas häntä saa Nemonkin totiseksi, eikä se lähde leikkimään. Kaikki siis tulee toimeen ja lauma toimii, mutta ne eivät vielä toimi tiiviinä laumana varsinaisesti.

Nemo on muuten tosi luottavainen ja sopeutunut mainiosti, mutta ihan yksin oleminen on sille selkeästi nyt vaikeaa. Ensi viikolla jatketaan harjoituksia, tavotteena kuitenkin on että Nemo oppisi odottamaan satunnaisesti myös ilman koiraseuraa.


 
 Viime lauantaina trimmeri lauloi, eikä vain Leian takamuksen verran vaan myös Nemon tukka lähti häntätupsua ja minimaalista pallopäätä lukuunottamatta. Nemo on selkeästi järsinyt tassujaan, koska turkki oli niissä niin onneton  - nyt kasvatellaan sitten uutta tilalle ja paljon parempana. Myös Nemon ruokavalio vaihtui raakaruokaan kokonaan, vähän epäilen ettei piisoni ole siitä pahoillaan :-)

 
Viime lauantaina vierähti ilta tällä kokoonpanolla. Näistä vaan neljä tosin asusti meillä viikonlopun, kun Leia sai portugeesivahvistusta laumaan.
 

 
Leia on kaahaillut taas koko viikon. Onneksi tällä viikolla on ollut kolmet ohjatut treenit niin ei ole voinut livistää treenaamisesta. Tottista, agilityä ja hakua ohjelmassa. Sekä viime- että tämän perjantain hakutreeneissä kaikki maalimiehet on ilmaistu hyvällä haukulla, mutta itse maalimiehelle irtoaminen ei tänään ollut yhtä sujuvaa kun yleensä. Pienellä ääniavulla lähti kyllä hyvin etsimään.
Agissa hinkkailtiin tiiviitä käännöksiä ja tehtiin suhtellisen lyhyitä ratoja muutama mitä sitten viilailtiin, Lei oli oikein taitava oppilas.

Ei kommentteja: