24.8.2008

Koiranilmoja







Koska eilen oli ihana ilma, ei tietenkään voinut sellaista enää tänään olla... Aamusta asti satoi ja sitä riittikin ihan myöhäiseen iltaan asti. Outo ihminen se joka on keksinyt nimittää tälläisiä ilmoja "koiranilmoiksi". Ainakin Leevi kammoaa sadetta ja märkyyttä. Nykyään kun sataa suurinpiirtein vuoden jokaisena päivänä niin herra on paremmin alkanut näitä ilmoja sietämään, vaikkakin mielummin se nukkuisi kotona lämpimässä peiton alla ;) Bichonin omistajana sitä on joutunut tottumaan jatkuvaan tassujen pesemiseen varsinkin syksyisin. Vaikka koira näyttääkin ihan kamalalta lenkkien jälkeen, niin silti me lenkkeillään ilmalla millä hyvänsä!

Aamupäivällä käytiin yhdessä pienellä lenkillä kaverilla hoidossa olleen bichonuroksen Jackin kanssa :) Pojat ovat ennenkin nähneet ja silloin riehuivat kovasti yhdessä. Leevi kun leikkii todella harvojen koirien kanssa. Leevillä oli tänään kova tarve Jackia komennella, vaikka yleensä se ei haasta muille riitaa. Se alisti Jackia koko ajan ja murisi.. Kovasti yritti saada kunnon bichon-tappelua aikaiseksi :D Jack oli vaan ihan rauhallinen, eikä ollenkaan halukas tappelemaan. Leevi oli vaan onnessaa kun kerrankin koira, jota voi huoletta pomottaa :D Molemmat koirat olivat ihan mustia kaikkialta! Ei auttanut muu kun mennä pesemään koiraa.. Olisi saanut niin hyviä kuvia "miten likainen voi koira vaan olla" , mutta akku loppui ennen kun ehdin kuvaakaan ottaa..

Päivällä lähdettiin kyläilemään herttoniemeen Riku-corgin luokse. Käytiin poikien kanssa metsässä, saivat juosta vapaana yhdessä :) Leevi sai kerrankin kunnolla juosta, mutta päätti mielummin etsiskellä ihanaa sateen raikastamaa ruohoa syötäväkseen. No, saihan se juostuakin. Käytiin koirapuistoilemassakin sen jälkeen. Leevi oli taas ihan märkä ja keräsi metiköstä puoli metsää mukaansa.

Oli mukava päivä, kun Leevi pääsi kavereita tapaamaan :)

1 kommentti:

Janni kirjoitti...

Juu, Evitalla on kyllä paha ikä meneillään, mutta toivotaan silti että se siitä asettuis :) Oottepas te hyvä mätsäreissä! ;)Hmm.. jos mulla aikaa ja rahaa riittä, niin voisin ihan hyvin lähteä mätsäilemään! Käympäs kattelemassa tuolla Koirat.Comissä vähän tarkemmin!
Meidän eka virallinen on Hyvnkäällä 20.9, voit tuolta meidän blogin kalenterista katella meidän menoja tarkemmin :)
Todellakin koiranilmoja täälläkin ! :(
Mä ajattelin aloittaa jonkun muunkin harrastuksen, kuin koirat, mutta näyttää siltä ettei aika riitä :3 Ikävää tosiaan, kun joutuu luopumaan monista muista harrastuksista koirailun takia. En tosin väitä, ettei koirien harrastaminen olisi ihanaa ;)