13.8.2008

Kuulumisia viikon ajalta...




Saatiin vihdoinkin hommattua uusi kamera, Olympus SP-560 UZ. Nyt saadaan blogiinkin lisättyä enemmän kuvia kun aikaisemmin :) Omistaja suuntasikin koko viikonlopuksi kuvailemaan koiranäyttelyyn ;)



Oma hevosharrastus on ollut kesän ajan vähän tauolla, joten päätimme suunnata Leevin kanssa Kiljavalle katsomaan hevosia viime viikolla. Kampista lähdimme linja-autolla kohti vuonotalli Solsikkea. Tallille olikin jo syntynyt 6 pientä varsaa, aivan ihania olivat. Leevi oli iloinen kun sai juoksennella laitumella hevosten seassa ja syödä ruohoa mielin määrin (ja oksentaa seuraavana päivänä olohuoneen ryijy-matolle..). Kahden muun tallikoiran kanssa Leevi juoksenteli tallialueella, herra oli onnessaan kun molemmat ovat narttuja ;) Kaikkiaan oli mukava päivä ja aurinkokin jaksoi paistaa. Olimme koko päivän tallilla, ja illalla kotiin saapuikin väsynyt ja nälkäinen pieni koira...



Ettei pienen bichonin elämä kävisi liian tylsäksi, keksin tehdä herralle makkarajälkeä metsään aktivoinniksi. Leevi innostukin tästä kovasti, jäljen haistaessaan mentiin kovaa vauhtia pitkin heinikkoja ja pusikoita. Ei hajua-aisti tällä ahneella pienellä koiralla petä kun kyseessä on nakkeja :) Tätyykin ruveta vetämään jälkiä useimminkin.

Tiistaiseen tapaan olimme agilityssä eilen. Nyt sitten vaihtuu torstaille agi, ja siirrymme tokoilemaan tiistaisin. Viimeisen tiistain kunniaksi pidimme leikkimieliset kilpailut. Menimme 16 esteen helppoa rataa. Hyvällä vauhdilla mentiin ja muutenkin ihan kivasti. Mitä nyt koira meinasi mennä putken ohi ;) Mutta joo, 42 s. ajalla mentiin..

Eipä pahemmin sijoituksia katseltu, kunhan oli kaikilla hauskaa! :D

Lisäilen vielä muutaman kuvan yhdestä kesäillasta lenkillä, kohta alkaa illat pimenemään kun mennään syksyä kohti..

1 kommentti:

Janni kirjoitti...

Heippa! (:
Evitan omistaja täällä kirjottelee petsiestä, näyttelytreeneistä tuttu, ellet muuten muista ;)
Teillä on aivan ihana blog, ja osaat kirjottaa tosi sujuvasti. Ja Leevikin niin komea hauva, pikku prinssi! :) Ihanaa, kun teillä on niin paljon kaikkea tekemistä, vaikka Leevi on niin pieni sylihauva, jos on? :D Mä en vissiin muita bichoneita tiedä, jotka kävisivät agissa ja tokossa, tsemppia teille niihin! ;)Saankos kysästä, tuosta agista, että missä seurassa treenailette? Onko joku alkeiskurssi tms? Itseänikin agility on alkanut kiinnostaa aivan hirrmuisesti.
Rupeenpas lueskelemaan teidän blogia vähän useamminkin ;)
Mutta hyvää loppusyksyä teille, ja airinkoisia ilmoja!

Syysterkuin, Janni & Evita

ps. olisi kiva, jos minun blogitukseen vastailisit noista kysymyksistä ;)