23.8.2008

Vielä on kesää jäljellä...




Saatiinpas vielä nauttia kesäisistä ilmoista tänään! Vaikka nyt on viikon verran tuntunut jo ihan syksyltä, vettä sataa ja illat pimenevät. Mutta onneksi tänään paistoi aurinko ja oli oikein kesäistä :)

Ja sehän tarkoitti tietenkin pitkää aamulenkkiä koiran kanssa, kamera kaulassa keikkuen.
Yhdeksältä siis lähdettiin lenkille Tuomarinkylään. Käytiin tallillakin pitkästä aikaa moikkaamassa tuttuja hevosia ja katseltiin ratsastustuntia. Takaisin tullessa pysähdeltiin ottamaan kuvia. Kuvat on mitä on, vastavaloon kuvattuna suurin osa.. Kameran toisella puolella olisi vielä paljon opittavaa, mutta Leevi poseerasi oikein ihailtavan rauhallisesti :) Matkalta löytyi myös paikka, mikä sopi koiran uittoon loistavasti! Matala ranta, suojaisessa paikassa ja vähän tilaa myös hepuloida uinnin jälkeen hiekalla ;) Leevi ei niin mielellään olisi uimaan mennyt, mutta omistaja vähän auttoi veteen menossa.. Kyllähän se pojan oloa helpotti kun pääsi vantaan jokeen virkistäytymään. Ja sen jälkeen vedettiin tietenkin kunnon hepulikohtaukset ;) Matkaa aamulenkille tuli reilu 10 km, ehkä muutama kilometri enemmänkin.. Ja aikaa lopulta 4 tuntia :D Tulipahan tehtyä kunnon lenkki, kotona sitten nukuttiinkin iltaan asti ;)

1 kommentti:

Janni kirjoitti...

Varmaan mukava aamulenkki teillä :) Tosiaan, toivottavasti tulis vielä noita aurinkoisia ilmojakin !
Mätsärissä ollaan käytä vasta pari kertaa, sillä rahaa ei ole aina noihin juna - ja bussi maksuihin, kalliista match show maksusta puhumattakaan ;) Mutta pyritään menemään jokaiseen, joka osuu suht lähelle. Entäpä te? =)
Tokoa treenataan kolmessa seurassa, kohta varmaan pitää lopettaa joku niistä, sillä aika ei riitä kun olisi niin paljon muutakin.
Juu, pitäs tosiaan tässä lähiaikoina pitää se rajasaari - miitti, että koitan ehdottaa joitakin sopivia päiviä sinne keskusteluun =)
Saankos kysästä, että harrastatko sä ratsastusta? :)