2.11.2008

Lemmikki-messut 2008 ja rajasaaressa kirmailua




Se on marraskuu nyt, joka tarkoittaa talven tuloa! Nyt on parina päivänä mittari mennyt miinuksen puolelle, eli kovaa vauhtia jo mennään talvea kohti. Mutta me ollaan leevin kanssa talven ystäviä, rakastetaan lunta ja pakkasta. Mitä enemmän lunta - sen parempi! Leevi ilahtui kun eilen illalla oli maa jo huurussa, se piehtaroi innoissaan :) Ja talvisin Leevi piristyy kunnolla, sen mielestä ei ole mikään ihanampaa kun juosta vapaana lumisella pellolla!
Eilen oltiin Leevin kanssa Lemmikki 2008- messuilla, ja oli tosi kivaa! Leevikin tuli mukaan turistikoiraksi katselemaan millaista eläinmessuilla on, ja tietenkin myös tsemppaamaan bichonkaveriaan Nellyä, joka esiintyi Nuff:in vaatemallina :D
Leevistä messuilla oli tosi kivaa, ja omistajasta myös. Kummallista kyllä, mutta en löytänyt myyntikojuista Leeville muuta kuin shampoota ja pienen pussin natural menua koulutukseen.
Tänään suunnattiin Rajasaareen piiiitkästä aikaa, seuranamme Muppe omistajansa Virvan kanssa. On kyllä ihan mahtava paikka! Leevikin oli onnessaan kun sai juosta ihan vapaasti :)
Vesi oli jo tosi kylmää, mutta Muppe ui reippaasti siitä huolimatta! Rajasaaressa meni tunti jos toinenkin ihan kevyesti, ja menihän tuossa reissussa yli viisi tuntia yhteensä :) Leevi olikin sitten kotona ihan väsynyt..
Paljon kuviakin tuli otettua, mutta jostain syystä en saa niitä montaa tänne ladattua. Muutenkin blogi alkaa näyttää tylsältä, kun kuvia tulee niin harvakseltaan.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Hei ihan mielettömän suloinen kuva! :-) Mahtoi kyllä olla hauskaa! Huomenna sitten kunnolla treenaamaan ;D